BLI AMBASSADØR FOR BERGENFEST!

Som første festival i Norden inviterte vi i fjor vårt publikum til å bli ambassadører for Bergenfest. Det ble en stor suksess og vi ønsker å fortsette med dette programmet i år også. Ambassadørprogrammet går i korte trekk ut på å spre ordet om festivalen og rekruttere venner og personer i sitt eget nettverk til å delta på festivalen ved å selge billetter. 

Festivaler verden over opplever stor suksess med sine ambassadørprogram. Store festivaler som Bestival, Citadel, We Are FSTVL og Lovebox bruker dette som en av sine viktigste salgs- og rekrutteringskanaler.  

FORDELER FOR DINE VENNER - FORDELER FOR DEG
Du vet hva dine venner liker og kan anbefale akkurat den riktige festivaldagen, og ikke minst - dine venner får 100 kroner i rabatt ved å bestille billetten hos deg!

DU SKAL SELVSAGT BELØNNES FOR INNSATSEN
Kjøper dine venner 6 billetter via deg gir vi deg én billett som takk for innsatsen. Selger du mer enn dette øker belønningen. Se under.

DETTE KAN DU OPPNÅ:

  • 6   solgte – 1 gratis billett
  • 10 solgte – Bergenfest bærenett
  • 14 solgte – 2 gratis billetter
  • 16 solgte – Bergenfest t-skjorte
  • 20 solgte – 3 gratis billetter
  • 22 solgte – Bergenfest hoodie


BONUSBELØNNING
De tre mestselgende ambassadørene får også en bonusbelønning. 
Toppselger
Hotellopphold for 2 personer lør 17/6 til søn 18/6 inkl goodiebag + et påfylt Cashless-kort med saldo 600,-
2. plass
Hotellopphold for 2 personer lør 17/6 til søn 18/6 + et påfylt Cashless-kort med saldo 400,-
3. plass
Hotellopphold for 2 personer lør 17/6 til søn 18/6 + et påfylt Cashless-kort med saldo 200,-

Les mer og registrer deg her

Ambassadører finner våre kontaktdetaljer på sitt dashboard når en logger inn. Kan også kontaktes på: streetteam@bergenfest.no 

Nei, det er gratis å bli ambassadør.

Ingen problem. Du vil ikke bli belastet for tildelte billetter som du ikke har klart å selge.

Klikk på ”My Tickets”. Der kan du se hvor mange ledige billetter du har tilgjengelig for å selge. Du kan også se hvilke billetter du fortsatt venter betaling for.

Du kan begynne å selge billetter så snart din Community Manager har tildelt deg billetter.

Klikk på ”My Sales” for å se salgshistorikk.

Nei, kunder kan kun betale med kort.

Klikk på ”Make Sale”. Du velger så hvilken billett og antall billetter kunden ønsker å kjøpe og fyller så inn kundeinformasjonen (navn, telefonnummer, e-post).

Kundene mottar billettene fra Ticketmaster innen 10 dager etter at de har fått sin billettbekreftelse.

Kjøperen vil da få tilsendt en betalingslink til in e-post. Salget er ikke fullført før kunden har gjort betalingen. Så snart kunden har betalt, sender vi ut en billettbekreftelse.

Nei, billettbekreftelsen er ikke gyldig som billett og inngang til festivalen. Kunden må ta med den faktiske billetten, som de får tilsendt i en egen e-post fra Ticketmaster. 

Festivalmerch og Cashless-kort vil ikke kunne tildeles før nærmere festivalen. Billettbelønninger kan tildeles underveis. Du må da ta kontakt med Community Manager og oppgi hvilken dag du ønsker billett til. Billetten blir tildelt og du fyller inn navn, e-post og telefonnummer og får tilsendt en billettbekreftelse. Selve billetten mottar du fra Ticketmaster innen én uke etter tildeling. 

Nei, det er bare mulig å selge "voksenbilletter" gjennom ambassadørprogrammet. 

Nei, du trenger ikke å selge seks billetter til samme dag. Du må selge totalt seks billetter for å få ett dagspass til deg selv.