Lars Vaular

LØRDAG 19. Juni 2021

Lars Vaular har vært publikumsfavoritt siden han satt en helt ny standard for norsk hiphop med "Rett opp og ned" og albumet "Helt om natten, helt om dagen" i 2010. Siden den gang har han markert seg som en av Norges største artister og en kunstner som transenderer sjangre og generasjoner. I 2019 ga han ut det glimrende albumet “Flere steder alltid” som blant annet inneholder superfengende “Kroppsspråk” og Röyksopp-samarbeidet “To minutter”.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

Lars Vaular har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på eksplosivt vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert. Høsten 2019 spiller Lars to utsolgte konserter på USF Verftet i hjembyen Bergen. Vi ser frem til en enorm konsert på Plenen hvor Lars Vaular nok en gang skal vise oss hvorfor han er en av Norges største og mest spennende artister.