Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Bildene har blitt lagt for salg og en god porsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt. Sikre deg noe fint til veggen og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

Vi elsker liveformatet og omfavner nå også live kunst på Bergenfest.

Tre kunstnere skal male live på Bergenfestområdet: Bergensbaserte Nimi, Mum og Barnslig er blant Norges mest anerkjente gatekunstnere og du kjenner garantert streken deres fra bybildet i Bergen. Bildene de lager blir hengt for salg i GalleriBar på Bastionen – her kan du også kjøpe kunst av Canevil. Kanskje går du lykkelig hjem fra Bergenfest med et kunstverk under armen? Deler av inntektene fra kunstsalget går til det nyetablerte Bergenfeststipendet, les mer her:

 

Den legendariske kunstneren Dolk stiller også ut tre bilder i Partnerområdet på Bergenfest, som alle er for slag på auksjon. Også inntekter herfra går inn i Bergenfeststipendet. Det har blitt registrert bud på alle tre bildene. Er du interessert i å legge inn bud? Kontakt Kenneth ved Galleri SE på tlf. 472 71 060.

De første kunstverkene er allerede solgt fra sin plass på veggen i GalleriBar. Ta turen innom og sikre deg noe fint til veggen, du også!

Bergenfeststipendet har som mål å støtte talentfulle artister fra lokalområdet i den vanskelige og avgjørende startfasen. Vi vet at de økonomiske kårene for aspirerende musikere ofte kan være vanskelige. Vi vet også at det koster mye penger å gi ut musikk og dra på turné. Musikkscenen i Bergen yrer av kreativitet og talent og det er mange som fortjener en sjanse til å komme et steg videre. Bergenfest med sine samarbeidspartnere DNB og Ramsvik ønsker å gjøre kårene enklere for noen av disse talentene. Samtidig ønsker vi å gi stipendmottakerne en arenaer å vise seg frem på. Mottakerne av stipendet får derfor også spilletid på Bergenfest og en egen kveld på konsertserien Bergen Live Sessions på Ole Bull Huset.

I år står vi sammen med DNB, Ramsvik og lokale kunstnere om at stipendet blir enda større og mer slagkraftig. 

Sjekk ut videopresentasjon av fjorårets stipendmottakere – 9 Grader Nord og Boy Pablo: 

ANDRE NYHETER

Earlybird-salget på 2018-pass er i gang!

Vi ser tilbake på fire uforglemmelige dager med store musikkopplevelser, verdens beste selskap og den helt spesielle atmosfæren som kun kan oppleves i Bergen på Bergenhus Festning disse fire dagene i året. Vi gleder oss allerede til 13. – 16. juni neste sommer. Festivalpass til Bergenfest 2018 er i salg til earlybird-pris nå!

LES MER

Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

LES MER