Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre. Bare siden juni i år har hun droppet store pophits som Breathe, Such A Boy og Think Before I Talk - til begeistring for en fanskare som bare blir større og større. I høst har hun vært ute på en omfattende turné som blant annet tok henne til USA, UK og utsolgt USF Verftet i Bergen. I fjor vant Astrid S Spellemannpris for beste nykommer og prisen for beste norske artist under MTV European Music Awards. I år åpnet hun P3 Gull med sin versjon av Cezinando sin Vi er perfekt men verden er ikke det. The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er «one of the acts most likely to save pop music in 2017!» Trenger du flere skussmål? 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER