Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre. Bare siden juni i år har hun droppet store pophits som Breathe, Such A Boy og Think Before I Talk - til begeistring for en fanskare som bare blir større og større. I høst har hun vært ute på en omfattende turné som blant annet tok henne til USA, UK og utsolgt USF Verftet i Bergen. I fjor vant Astrid S Spellemannpris for beste nykommer og prisen for beste norske artist under MTV European Music Awards. I år åpnet hun P3 Gull med sin versjon av Cezinando sin Vi er perfekt men verden er ikke det. The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er «one of the acts most likely to save pop music in 2017!» Trenger du flere skussmål? 

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER