Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre. Bare siden juni i år har hun droppet store pophits som Breathe, Such A Boy og Think Before I Talk - til begeistring for en fanskare som bare blir større og større. I høst har hun vært ute på en omfattende turné som blant annet tok henne til USA, UK og utsolgt USF Verftet i Bergen. I fjor vant Astrid S Spellemannpris for beste nykommer og prisen for beste norske artist under MTV European Music Awards. I år åpnet hun P3 Gull med sin versjon av Cezinando sin Vi er perfekt men verden er ikke det. The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er «one of the acts most likely to save pop music in 2017!» Trenger du flere skussmål? 

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

LES MER

Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

LES MER