Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

De siste par årene har Astrid S forsynt oss med den ene pop-perlen etter den andre. Bare siden juni i år har hun droppet store pophits som Breathe, Such A Boy og Think Before I Talk - til begeistring for en fanskare som bare blir større og større. I høst har hun vært ute på en omfattende turné som blant annet tok henne til USA, UK og utsolgt USF Verftet i Bergen. I fjor vant Astrid S Spellemannpris for beste nykommer og prisen for beste norske artist under MTV European Music Awards. I år åpnet hun P3 Gull med sin versjon av Cezinando sin Vi er perfekt men verden er ikke det. The Guardian mener at hun er en kommende verdensstjerne og Popjustice mener hun er «one of the acts most likely to save pop music in 2017!» Trenger du flere skussmål? 

ANDRE NYHETER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER

Paradise og Audrey Horne til Bergenfest!

Nick Cave & The Bad Seeds får selskap på onsdagen av superbandet Paradise, som består av Sivert Høyem og musikere fra Primal Scream og bandene til PJ Harvey og Marianne Faithfull! På tirsdagen er det klart at Norges beste hardrockband Audrey Horne skal hjelpe Queens of The Stone Age med å få festningen til å riste! 

LES MER