Bergenfest Ung - musikkglede for de yngre

I dag har 10 000 barn vært innom festningen. Engasjementet har aldri vært større rundt dette arrangementet – og det gledes.

Portene åpnet klokken 9 da de første barnehagene kom inn portene på Bergenhus Festning. Klokken 10 sto Silja Sol klar på scenen med sang og fine ord for de 2000 barnehagebarna. Da barnehagene hadde gått kom de 8000 ungdomsskoleelevene inn på området – med smil om munnen og nynnende på Kjartan Lauritzens hit, Fredag. Myra åpnet showet og rocket det. Etterfulgt av MachoMayne som aldri har spilt for et så stort publikum – men gjorde det med glans forran blant annet sine klassekamerater. 

Dagens headliner var Kjartan Lauritzen med hits som blant annet Havanna, Fredag og I Kveld var stemningen prima. Smilene var store da ungdommene forlot området. Nå ser vi frem til å gå i gang med årets festival! 

(Foto: Jarle H. Moe)

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER