Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

Arbeidet med programmet for neste års festival pågår, og de aller fleste artistene er allerede på plass. Slik situasjonen er nå er det naturligvis mye som er usikkert for oss som arrangører, artister og for samfunnet generelt. Det føles derfor ikke riktig å annonsere artister til neste års festivalprogram nå. Dette har vi også blitt møtt med stor forståelse for blant artistene og deres representanter.

Neste års program og ny refusjonsperiode
Når vi er klare for å presentere neste års festivalplakat, så vil noen artister kanskje ha fått ny spilledag, noen nye artister vil være lagt til og noen kan ha falt fra. Vi vil derfor åpne for en ny refusjonsperiode etter at vi annonserer neste års program. Da vil dere som har dagspass også få mulighet til å bytte mellom festivaldagene.

Vi minner også om at vi har en hel ekstra festivaldag, tirsdag 15. juni, neste sommer. Denne festivaldagen vil inngå i festivalpasset til dere som har valgt å beholde dette.

Les mer om refusjon og billetter her:
Refusjon & billetter

Hilsen fra hele Bergenfest-teamet

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER