Bli Bergenfest ambassadør nå!

For tredje året på rad ønsker vi å invitere vårt publikum til å bli ambassadører for Bergenfest. 

Det har vært en stor suksess og vi ønsker å fortsette med dette programmet i år også. Ambassadørprogrammet går i korte trekk ut på å spre ordet om festivalen og rekruttere venner og personer i sitt eget nettverk til å delta på festivalen ved å selge billetter for festivalen. 

Du tjener opp poeng etterhvert som du rekrutterer venner og kan bruke disse poengene til å hente ut belønning som f.eks. billetter, festivalmerch og hotellovernatting under festivalen.
 

Les mer og registrer deg her

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER