Bli Bergenfest ambassadør nå!

For tredje året på rad ønsker vi å invitere vårt publikum til å bli ambassadører for Bergenfest. 

Det har vært en stor suksess og vi ønsker å fortsette med dette programmet i år også. Ambassadørprogrammet går i korte trekk ut på å spre ordet om festivalen og rekruttere venner og personer i sitt eget nettverk til å delta på festivalen ved å selge billetter for festivalen. 

Du tjener opp poeng etterhvert som du rekrutterer venner og kan bruke disse poengene til å hente ut belønning som f.eks. billetter, festivalmerch og hotellovernatting under festivalen.
 

Les mer og registrer deg her

ANDRE NYHETER

Father John Misty med nytt album

For en måned siden sto han på scenen hos Skavlan og fremførte albumets første slipp, Mr. Tillman. Denne uken slapp han “Disappointing Diamonds Are The Rarest of Them All” og “Just Dumb Enough to Try”. 

LES MER

Seks nye artister til Bergenfest

Det er ikke fullt før begeret renner over, så hvorfor ikke få med seks nye artister på programmet? Den siste festivaldagen i år vil du neppe gå glipp av. Lørdagen har fått enda flere artister på programmet. Den siste festivaldagen er også den lengste hvor du skal kose deg og få gode musikkopplevelser fra start til slutt.

LES MER

Programmet er komplett!

Programmet er komplett! Den forfriskende og varierte artistrekken Anna of The North, Krakow, Electric Eye, The Last Internationale, The Struts, Kiriyama Family, Cordovas, Tom Russell, Lloyd Llewellyn, Mikaela Davis og Hollow Hearts utgjør årets siste slipp.  

LES MER