Bli med på Bergenfest Ung

Med rekordmange besøkende de tre siste årene duker vi 13. juni for nok en festivaldag for de yngste! Kakkmaddafakka og Good Time Charlie er årets artister på Bergenfest Ung.

13. juni inviteres barnehager og 7. - 10. trinn i Bergen Kommune for en festivaldag for de yngste på Bergenhus Festning. Med Bergenfest Ung vil vi vise de yngste at musikk nytes best fra en scene og i selskap med andre mennesker. Konsertene finner sted på Plenen, Bergenfests hovedscene, og arrangeres med samme faglige tyngde som den kommersielle delen av festivalen.

Kakkmaddafakka og Good Time Charlie står for de musikalske innslagene på årets Bergenfest Ung. Kakkene skal lage fest for de eldste, mens jubelbluesbandet Good Time Charlie skal få barnehagekidsa til å danse. 

Det er også en stor glede å annonsere at vi i 2017 har et utvidet samarbeid med våre venner i Bymuseet, som denne dagen byr på omvisninger i Rosenkranztårnet og på Bryggens Museum, samt to fortellerstunder for de yngste i Håkonshallen. I tillegg inviterer de til omvisning på utstillingen “Hvordan ble du bergenser?” på Bryggens Museum. Her får du bli med på en reise tilbake i tid og lære mer om dine røtter som bergenser. Meld din gruppe på ved å følge de ordinære påmeldingslenkene under. Vi gjør oppmerksom på det allerede minker på plasser til dette populære tilbudet…

Program for Bergenfest Ung

10.00 Good Time Charlie – konsert for barnehager
12.00 Kakkmaddafakka – konsert for 7. – 10. klasser

Meld på din barnehage her Meld på din skolegruppe her 

ANDRE NYHETER

Father John Misty med nytt album

For en måned siden sto han på scenen hos Skavlan og fremførte albumets første slipp, Mr. Tillman. Denne uken slapp han “Disappointing Diamonds Are The Rarest of Them All” og “Just Dumb Enough to Try”. 

LES MER

Seks nye artister til Bergenfest

Det er ikke fullt før begeret renner over, så hvorfor ikke få med seks nye artister på programmet? Den siste festivaldagen i år vil du neppe gå glipp av. Lørdagen har fått enda flere artister på programmet. Den siste festivaldagen er også den lengste hvor du skal kose deg og få gode musikkopplevelser fra start til slutt.

LES MER

Programmet er komplett!

Programmet er komplett! Den forfriskende og varierte artistrekken Anna of The North, Krakow, Electric Eye, The Last Internationale, The Struts, Kiriyama Family, Cordovas, Tom Russell, Lloyd Llewellyn, Mikaela Davis og Hollow Hearts utgjør årets siste slipp.  

LES MER