Bli med på Bergenfest Ung

Med rekordmange besøkende de tre siste årene duker vi 13. juni for nok en festivaldag for de yngste! Kakkmaddafakka og Good Time Charlie er årets artister på Bergenfest Ung.

13. juni inviteres barnehager og 7. - 10. trinn i Bergen Kommune for en festivaldag for de yngste på Bergenhus Festning. Med Bergenfest Ung vil vi vise de yngste at musikk nytes best fra en scene og i selskap med andre mennesker. Konsertene finner sted på Plenen, Bergenfests hovedscene, og arrangeres med samme faglige tyngde som den kommersielle delen av festivalen.

Kakkmaddafakka og Good Time Charlie står for de musikalske innslagene på årets Bergenfest Ung. Kakkene skal lage fest for de eldste, mens jubelbluesbandet Good Time Charlie skal få barnehagekidsa til å danse. 

Det er også en stor glede å annonsere at vi i 2017 har et utvidet samarbeid med våre venner i Bymuseet, som denne dagen byr på omvisninger i Rosenkranztårnet og på Bryggens Museum, samt to fortellerstunder for de yngste i Håkonshallen. I tillegg inviterer de til omvisning på utstillingen “Hvordan ble du bergenser?” på Bryggens Museum. Her får du bli med på en reise tilbake i tid og lære mer om dine røtter som bergenser. Meld din gruppe på ved å følge de ordinære påmeldingslenkene under. Vi gjør oppmerksom på det allerede minker på plasser til dette populære tilbudet…

Program for Bergenfest Ung

10.00 Good Time Charlie – konsert for barnehager
12.00 Kakkmaddafakka – konsert for 7. – 10. klasser

Meld på din barnehage her Meld på din skolegruppe her 

ANDRE NYHETER

Earlybird-salget på 2018-pass er i gang!

Vi ser tilbake på fire uforglemmelige dager med store musikkopplevelser, verdens beste selskap og den helt spesielle atmosfæren som kun kan oppleves i Bergen på Bergenhus Festning disse fire dagene i året. Vi gleder oss allerede til 13. – 16. juni neste sommer. Festivalpass til Bergenfest 2018 er i salg til earlybird-pris nå!

LES MER

Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Bildene har blitt lagt for salg og en god porsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt. Sikre deg noe fint til veggen og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

LES MER