Bli med på Bergenfest Ung

Med rekordmange besøkende de tre siste årene duker vi 13. juni for nok en festivaldag for de yngste! Kakkmaddafakka og Good Time Charlie er årets artister på Bergenfest Ung.

13. juni inviteres barnehager og 7. - 10. trinn i Bergen Kommune for en festivaldag for de yngste på Bergenhus Festning. Med Bergenfest Ung vil vi vise de yngste at musikk nytes best fra en scene og i selskap med andre mennesker. Konsertene finner sted på Plenen, Bergenfests hovedscene, og arrangeres med samme faglige tyngde som den kommersielle delen av festivalen.

Kakkmaddafakka og Good Time Charlie står for de musikalske innslagene på årets Bergenfest Ung. Kakkene skal lage fest for de eldste, mens jubelbluesbandet Good Time Charlie skal få barnehagekidsa til å danse. 

Det er også en stor glede å annonsere at vi i 2017 har et utvidet samarbeid med våre venner i Bymuseet, som denne dagen byr på omvisninger i Rosenkranztårnet og på Bryggens Museum, samt to fortellerstunder for de yngste i Håkonshallen. I tillegg inviterer de til omvisning på utstillingen “Hvordan ble du bergenser?” på Bryggens Museum. Her får du bli med på en reise tilbake i tid og lære mer om dine røtter som bergenser. Meld din gruppe på ved å følge de ordinære påmeldingslenkene under. Vi gjør oppmerksom på det allerede minker på plasser til dette populære tilbudet…

Program for Bergenfest Ung

10.00 Good Time Charlie – konsert for barnehager
12.00 Kakkmaddafakka – konsert for 7. – 10. klasser

Meld på din barnehage her Meld på din skolegruppe her 

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER