Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

Festivalperioden i 2022 er tirsdag 14. – lørdag 18. juni.

Med gjeldende restriksjoner for utendørsarrangementer i juni på 600 publikummere i tre kohorter på faste, tilviste sitteplasser, er det ikke mulig å gjennomføre Bergenfest 2021 slik vi kjenner festivalen. En annen viktig faktor er at det fremdeles er knyttet usikkerhet til hva de økonomiske støtteordningene som omfatter Bergenfest i praksis innebærer.

Vi vil rette en stor takk til alle dere som har valgt å videreføre billettene deres fra i fjor og dere som har kjøpt festivalbillett det siste året. Dere er våre superhelter. Vi skal ta godt vare på dere når vi nå utsetter festivalen enda et år. Les mer om deres muligheter under.

De aller fleste artistene som har vært bekreftet til Bergenfest i henholdsvis 2020 og 2021 har allerede bekreftet at de blir med videre til 2022-festivalen.

Billetter og refusjon

I år som i fjor får dere tilbud om å overføre billetten deres til Bergenfest neste år – eller å refundere den. Vi håper at dere velger å videreføre den til neste år – det vil gi oss en stor økonomisk trygghet når vi nå skal i gang med å planlegge tidenes festival i 2022. Du behøver ikke å foreta deg noe dersom du ønsker å videreføre billetten din til Bergenfest 2022.

Med en sannsynlig prisøkning frem mot neste års festival vil dere også sikre dere en billigere billett ved å beholde billetten som dere allerede har kjøpt til Bergenfest 2020/2021.

Dersom du har et dagspass til 2021 gjelder dette som utgangspunkt til den samme ukedagen i 2022. Onsdagspass gjelder til onsdagen – osv. Vi vil åpne for en bytteperiode når store deler av programmet for Bergenfest 2022 er lansert, hvor det vil være mulig å bytte dagspass mellom enkeltdager. Mer info om dette kommer etter hvert.

For refusjon, følg fremgangsmåten beskrevet under. Refusjonsfrist er 19. august 2021.

Fremgangsmåte for refusjon av billetter

  • For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - benytt dette kontaktskjemaet. Velg "Bergenfest" i nedtrekksmenyen "Arrangementsnavn". NB! Denne blir synlig i menyen så snart som mulig - trolig ila tirsdag 11. mai.
  • Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
  • Frist for å sende inn krav om refusjon er 60 dager etter opprinnelig festivalperiode, altså 19. august 2021. Dette i henhold til Ticketmaster sine kjøpsbetingelser.
  • Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.
  • Dersom du har kjøpt Collector Ticket følger du samme fremgangsmåte som beskrevet ovenfor. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring. Det gjelder også dersom du har byttet bank/kontonr.
  • Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke. Avgift til Collector Tickets som enda ikke er produsert og levert refunderes.
  • NB! Billetter blir ikke automatisk refundert. Etter at refunderingsfristen 8. august er utløpt, vil ikke billetter bli refundert.

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER