Dagspass i salg nå!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni. Nå legges dagspassene ut for salg!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. De heldige som fikk billett til den svært så utsolgte Bon Iver-konserten i Oslo Spektrum på tirsdag vet at dét er noe man skal få med seg. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni.

Nå legges dagspassene ut for salg! Når vi vet at Spektrum-konserten til Bon Iver solgte ut på få dager kan det svare seg å ikke vente for lenge med å sikre billetter til festivalens åpningsdag... 

Dagspass til de alltid populære helgedagene på Bergenfest er også lagt ut for salg. Flere spennende artistslipp kommer snart - følg med!

KJØP BILLETTER TIL BERGENFEST HER!

NB! 65% av alle festival-passene til Bergenfest 2019 er allerede utsolgt. Kun 2 av ca 60 artister er annonsert.

ANDRE NYHETER

Unge Ferrari til Bergenfest Ung

Unge Ferrari blir en av to artister som skal spille for 7. – 10. trinn på årets Bergenfest Ung! Den musikalsk kameleonen er aktuell med albumet og turnéen "Midt imellom magisk og manisk" og er en av landets heiteste artister i urbansjangeren. Datoen er fredag 7. juni. Meld deg på i dag!  

LES MER

Madrugada er tilbake! Strålende anmeldelser og enorm stemning i Oslo Spektrum

Etter ti år i dvale er Madrugada tilbake –  sterkere enn noen gang før. I helgen spilte de for to (!) utsolgte Oslo Spektrum. De to konsertene solgte ut på knappe to døgn. “En mastodont har gjenoppstått”, skriver Aftenposten. “Monumentale Madrugada”, skriver Dagbladet. Det er bare på begynne å glede seg til torsdag 13. juni på Bergenfest!

LES MER