Dagspass i salg nå!

Det er to typer billetter til Bergenfest: festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå!

Kjøp billett til Bergenfest her!

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir. Collector Titckets gir samme adgang som en vanlig billett.

Dersom du er under 18 år gammel skal du kjøpe U18-billett til Bergenfest. Denne billettypen gir ikke adgang til teltscenen Magic Mirrors, som har 18 årsgrense. Merk at det generelt er 15 års aldersgrense på Bergenfest. Vi tilbyr vergeordning. 

Billettprisene* er som følger:
Festivalpass:  2.250 kr + billettavgift
Dagspass tirsdag og torsdag: 790 kr + billettavgift
Dagspass onsdag, fredag og lørdag: 890 + billettavgift
*prisene er med forbehold om endringer.

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER