Dagspass i salg nå!

Det er to typer billetter til Bergenfest: festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå!

Kjøp billett til Bergenfest her!

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir. Collector Titckets gir samme adgang som en vanlig billett.

Dersom du er under 18 år gammel skal du kjøpe U18-billett til Bergenfest. Denne billettypen gir ikke adgang til teltscenen Magic Mirrors, som har 18 årsgrense. Merk at det generelt er 15 års aldersgrense på Bergenfest. Vi tilbyr vergeordning. 

Billettprisene* er som følger:
Festivalpass:  2.250 kr + billettavgift
Dagspass tirsdag og torsdag: 790 kr + billettavgift
Dagspass onsdag, fredag og lørdag: 890 + billettavgift
*prisene er med forbehold om endringer.

ANDRE NYHETER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER

Paradise og Audrey Horne til Bergenfest!

Nick Cave & The Bad Seeds får selskap på onsdagen av superbandet Paradise, som består av Sivert Høyem og musikere fra Primal Scream og bandene til PJ Harvey og Marianne Faithfull! På tirsdagen er det klart at Norges beste hardrockband Audrey Horne skal hjelpe Queens of The Stone Age med å få festningen til å riste! 

LES MER