Dagspass i salg nå!

Det er to typer billetter til Bergenfest: festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå!

Kjøp billett til Bergenfest her!

Innenfor hver billettkategori kan du velge å kjøpe Collector Tickets. Dette er et plastkort i Bergenfest-design som fungerer som en vanlig billett. Kortet kan du henge rundt halsen og i ettertid beholde som en fin suvenir. Collector Titckets gir samme adgang som en vanlig billett.

Dersom du er under 18 år gammel skal du kjøpe U18-billett til Bergenfest. Denne billettypen gir ikke adgang til teltscenen Magic Mirrors, som har 18 årsgrense. Merk at det generelt er 15 års aldersgrense på Bergenfest. Vi tilbyr vergeordning. 

Billettprisene* er som følger:
Festivalpass:  2.250 kr + billettavgift
Dagspass tirsdag og torsdag: 790 kr + billettavgift
Dagspass onsdag, fredag og lørdag: 890 + billettavgift
*prisene er med forbehold om endringer.

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER