Det er med tungt hjerte vi erkjenner at vi ikke kan gjennomføre Bergenfest 2020

De omfattende, men helt nødvendige restriksjonene som er iverksatt for å redusere spredningen av koronaviruset gjør at det ikke er mulig å gjennomføre årets festival. 

For an English version of this news article, please click here » 

For informasjon om refusjon og overføring av billetter fra Bergenfest 2020 til 2021, klikk her >>

I likhet med andre arrangører har vi fulgt utviklingen og myndighetenes anmodninger tett, og vi har forberedt oss på en sannsynlig forlengelse av arrangementsforbudet.

Vi har den siste tiden jobbet med å flytte så mange artister som mulig fra årets program til 2021. De aller fleste har bekreftet at de er med neste år. Vi kommer tilbake med mer informasjon om neste års program så snart vi har anledning.

Bergenfest 2021 vil finne sted 15. – 19. juni.

Har du kjøpt billett til årets Bergenfest kan du beholde denne til Bergenfest 2021 eller du kan få den refundert. Vi håper at du vil beholde den.

For informasjon om refusjon og overføring av billetter fra Bergenfest 2020 til 2021, klikk her >>

Tusen takk til dere alle for heiarop og snille ord den siste tiden. At vi har verdens beste publikum er i alle fall helt sikkert i denne usikre tiden.

Kjærlighet fra Bergenfest. 

ANDRE NYHETER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER