Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

Åpningsdagen på Bergenfest var en for historiebøkene: Vi innviet Håkonshallen i Bergenfestfamilien, Liam Gallagher duket til Oasis-allsang på Plenen og Rag'N'Bone Man serverte gåsehud til et stappfullt Bastionen! Se video fra festivalens åpningsdag!

En slik pakke er vanskelig å toppe, men torsdagen klarte det: Sensasjonen Sigrid, som for tiden sitter i en rakett med ekspressfart mot stjernene, leverte en konsert som sent vil bli glemt. Deretter gikk det slag i slag: Dagny, Kakkmaddafakka, Passenger og Tom Odell er blant bidragsyterne til folkefesten som skal munne ut i et fyrverkeri av en Plenen-konsert med en av verdens største popstjerner: Kygo-aktuelle Ellie Goulding!

Det var som om hele Bergen var på Bergenfest på fredagen, da Karpe Diem sette fyr på Plenen! Sammen med bl.a. Zara Larsson, Tove Lo, Store P og Gabrielle leverte de sommerens drøyeste og gøyeste fredag!

Festivalens lørdag og siste dag er alt annet enn et nachspiel: igjen blir det fest, denne gangen med totalt ca. 20 (!) artister, bl.a. Pet Shop Boys, AURORA, Halsey, Bryan Ferry og Kjartan Lauritzen. Dørene åpner allerede kl. 12.00 og det er fremdeles noen få ledige billetter! 

Kjøp lørdagspass her!

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER