Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

Åpningsdagen på Bergenfest var en for historiebøkene: Vi innviet Håkonshallen i Bergenfestfamilien, Liam Gallagher duket til Oasis-allsang på Plenen og Rag'N'Bone Man serverte gåsehud til et stappfullt Bastionen! Se video fra festivalens åpningsdag!

En slik pakke er vanskelig å toppe, men torsdagen klarte det: Sensasjonen Sigrid, som for tiden sitter i en rakett med ekspressfart mot stjernene, leverte en konsert som sent vil bli glemt. Deretter gikk det slag i slag: Dagny, Kakkmaddafakka, Passenger og Tom Odell er blant bidragsyterne til folkefesten som skal munne ut i et fyrverkeri av en Plenen-konsert med en av verdens største popstjerner: Kygo-aktuelle Ellie Goulding!

Det var som om hele Bergen var på Bergenfest på fredagen, da Karpe Diem sette fyr på Plenen! Sammen med bl.a. Zara Larsson, Tove Lo, Store P og Gabrielle leverte de sommerens drøyeste og gøyeste fredag!

Festivalens lørdag og siste dag er alt annet enn et nachspiel: igjen blir det fest, denne gangen med totalt ca. 20 (!) artister, bl.a. Pet Shop Boys, AURORA, Halsey, Bryan Ferry og Kjartan Lauritzen. Dørene åpner allerede kl. 12.00 og det er fremdeles noen få ledige billetter! 

Kjøp lørdagspass her!

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER