Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

Åpningsdagen på Bergenfest var en for historiebøkene: Vi innviet Håkonshallen i Bergenfestfamilien, Liam Gallagher duket til Oasis-allsang på Plenen og Rag'N'Bone Man serverte gåsehud til et stappfullt Bastionen! Se video fra festivalens åpningsdag!

En slik pakke er vanskelig å toppe, men torsdagen klarte det: Sensasjonen Sigrid, som for tiden sitter i en rakett med ekspressfart mot stjernene, leverte en konsert som sent vil bli glemt. Deretter gikk det slag i slag: Dagny, Kakkmaddafakka, Passenger og Tom Odell er blant bidragsyterne til folkefesten som skal munne ut i et fyrverkeri av en Plenen-konsert med en av verdens største popstjerner: Kygo-aktuelle Ellie Goulding!

Det var som om hele Bergen var på Bergenfest på fredagen, da Karpe Diem sette fyr på Plenen! Sammen med bl.a. Zara Larsson, Tove Lo, Store P og Gabrielle leverte de sommerens drøyeste og gøyeste fredag!

Festivalens lørdag og siste dag er alt annet enn et nachspiel: igjen blir det fest, denne gangen med totalt ca. 20 (!) artister, bl.a. Pet Shop Boys, AURORA, Halsey, Bryan Ferry og Kjartan Lauritzen. Dørene åpner allerede kl. 12.00 og det er fremdeles noen få ledige billetter! 

Kjøp lørdagspass her!

ANDRE NYHETER

Earlybird-salget på 2018-pass er i gang!

Vi ser tilbake på fire uforglemmelige dager med store musikkopplevelser, verdens beste selskap og den helt spesielle atmosfæren som kun kan oppleves i Bergen på Bergenhus Festning disse fire dagene i året. Vi gleder oss allerede til 13. – 16. juni neste sommer. Festivalpass til Bergenfest 2018 er i salg til earlybird-pris nå!

LES MER

Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Bildene har blitt lagt for salg og en god porsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt. Sikre deg noe fint til veggen og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

LES MER