Father John Misty klar for Bergenfest!

Amerikanske Joshua Tillman, kjent som Father John Misty, spiller på Bergenfest torsdag 14. juni. 

Tiden etter Fleet Foxes har vært svært innholdsrik for Father John Misty, eller Joshua Tillman som han egentlig heter. Ikke bare har han rukket å lage tre soloplater siden 2012, Tillman har også klart å etablere seg som et som en tungvekter på konsertarenaene og festivalscenene verden over. Bare spør de som så den unisont hyllede Øya-konserten hans for noen år siden. 

I april slapp han «Pure Comedy» som føyer seg inn i rekken av bejublede album fra den kanten. «I albumets største øyeblikk tar Tillman mot til seg og røsker av ironiens slør. Tilbake står noe av den vakreste musikken du vil høre i år.», skriver Dagbladet og slenger på en velrundet femmer. 

Med tre plater proppet med den ene låten vakrere enn den andre og en scenetilstedeværelse som fanger alle som kommer i hans vei, kan det ikke bli noe annet enn konsertmagi når Maryland-sangeren besøker Bergenfest. Kan vi håpe på «Real Love Story»? Eller kanskje «Nancy From Now On»?

Mulighetene er mange og vi gleder oss maks.

ANDRE NYHETER

Astrid S til Bergenfest!

På lørdag åpnet hun showet på P3 Gull samtidig som hun spilte for et utsolgt og ellevilt begeistret USF Verftet. Norges popprinsesse Astrid S er klar for en ny runde med Bergenfest!

LES MER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER

Paradise og Audrey Horne til Bergenfest!

Nick Cave & The Bad Seeds får selskap på onsdagen av superbandet Paradise, som består av Sivert Høyem og musikere fra Primal Scream og bandene til PJ Harvey og Marianne Faithfull! På tirsdagen er det klart at Norges beste hardrockband Audrey Horne skal hjelpe Queens of The Stone Age med å få festningen til å riste! 

LES MER