Father John Misty med nytt album

For en måned siden sto han på scenen hos Skavlan og fremførte albumets første slipp, Mr. Tillman. Denne uken slapp han “Disappointing Diamonds Are The Rarest of Them All” og “Just Dumb Enough to Try”. 

Denne uken utga Father John Misty sitt fjerde album. God´s Favorite Costumer har blitt jobbet med siden slutten av 2016 og ble skrevet i New York. Nå er endelig de tre første singlene ute. Han forrige album “Pure Comedy” fikk knallsterke anmeldelser og det forventes ingenting annet denne gangen. Du kan glede deg til det fullverdige albumet slippes 1.juni.

Her er tracklisten vi kan glede oss til: 

1. Hangout at the Gallows
2. Mr. Tillman 
3. Just Dumb Enough to Try 
4. Date Night
5. Please Don't Die
6. The Palace
7. Disappointing Diamonds Are the Rarest of Them All 
8. God's Favorite Customer
9. The Songwriter
10. We're Only People (And Thre's Not Much Anyone Can Do About That)

Turneen på 15 konserter, rundt i Europa, avslutter han her hos oss på Bergenfest fredag 14.juni.

 

 

 

 

 

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

LES MER

Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

LES MER