Fire nye toppnavn til Bergenfest

De norske pop- og urbanstorhetene Astrid S, Emilie Nicolas og Cezinando slutter seg til et festivalprogram hvor det allerede er tett mellom høydepunktene. Selskap får de av Oxford-legendene Supergrass, som endelig gjenforenes med lovnader om å “bring joy into a slightly disturbed world” når de besøker festivalscener neste sommer. 

ASTRID S

Astrid S har hatt en eventyrlig suksess de siste årene. Låter som «Hurts So Good», «Breathe», «Paper Thin», «2AM», «Hyde» og Matoma-samarbeidet «Running Out» har bidratt til å en stor fanbase verden over, med over 1 milliard avspillinger totalt. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act) og Årets Spellemann. 2020 blir et stort år for Astrid med release av debutalbum og masse ny musikk. Vi gleder oss til å se henne på Bergenfest lørdag 13. juni!

 

EMILIE NICOLAS

Emilie Nicolas er endelig tilbake med full musikalsk kraft. Emilie er både pop, R&B og elektronika – servert med jazzens følsomhet. I 2018 slapp hun albumet Tranquille Emile til strålende mottagelse. Siden har hun spilt landet rundt og fylt Den Norske Opera to ganger – og nylig solgt ut Forum i Bergen. Det ligger an til å bli et godt år for både nye og gamle Nicolas-fans. Hun jobber i disse dager med ny musikk og er klar for festivalsommer i 2020. Spilledag fastsettes senere. 

 

CEZINANDO

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debut ep-en «Cez 4 Prez» som 16-åring. Han har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser. Cez har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. I 2020 er han nok en gang klar for å skape livemagi og Bergenfest får besøk fredag 12. juni!

 

SUPERGRASS

De glade Britpop-legendene Supergrass gjenforenes med lovnad om å nok en gang “bring joy into a slightly disturbed world”. Røttene deres kan følges fra Oxford på 90-tallet og tilbake til den smittende, catchy pop-punken til Buzzcocks og the Jam, videre til The Madness og Storbritannias popstorheter på 60- og 70-tallet. Med en sprudlende, ungdommelig entusiasme tvinner Supergrass sammen referansene sine på overraskende og nye måter. Torsdag 11. juni opplever du dem på Bergenfest!

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER