Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

Arbeidet med programmet for neste års festival pågår, og de aller fleste artistene er allerede på plass. Slik situasjonen er nå er det naturligvis mye som er usikkert for oss som arrangører, artister og for samfunnet generelt. Det føles derfor ikke riktig å annonsere artister til neste års festivalprogram nå. Dette har vi også blitt møtt med stor forståelse for blant artistene og deres representanter.

Neste års program og ny refusjonsperiode
Når vi er klare for å presentere neste års festivalplakat, så vil noen artister kanskje ha fått ny spilledag, noen nye artister vil være lagt til og noen kan ha falt fra. Vi vil derfor åpne for en ny refusjonsperiode etter at vi annonserer neste års program. Da vil dere som har dagspass også få mulighet til å bytte mellom festivaldagene.

Vi minner også om at vi har en hel ekstra festivaldag, tirsdag 15. juni, neste sommer. Denne festivaldagen vil inngå i festivalpasset til dere som har valgt å beholde dette.

Les mer om refusjon og billetter her:
Refusjon & billetter

Hilsen fra hele Bergenfest-teamet

ANDRE NYHETER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER