Sparebanken Vest lanserer rabatterte ungdomsbilletter!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans!

Sparebanken Vest, som er vår samarbeidspartner lanserer også i år rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Dersom du er under 18 år kan du få festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris. 

I utgangspunktet ønsker Bergenfest å være en festival som tilstreber så lave billettpriser som mulig, for å være en inkluderende festival. Når man er ung vet vi allikevel at det kan knipe ekstra i lommeboken. Det er derfor en stor glede å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest gir rabatterte priser for deg under 18 år! 

Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr. rimeligere for dere som er under 18 år. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fire dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr. 2000 + billettavgift.

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB: Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors har 18 års aldersgrense. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Programmet er komplett

BRITs Critics’ Choice-vinner Sam Fender og Novo Amor, The Twilight Sad og Barns Courtney annonsert til torsdag 13. juni. Med dette siste slippet er det en glede å annosere at festivalprogrammet er komplett!

LES MER

Fredagsprogrammet er komplett!

Denne uken har Hester V75, Sushi X Kobe, Unge Ferrari, Tove Lo, Gavin James, Lee Fields & The Expressions, Bishat, SAUS og Angelo Reira blitt lansert til fredagen på årets festival. 14. juni blir garantert helt kokko!

LES MER

Hjerteslag avslutter Bergenfest

Etter en innholdsrik slippuke som startet med Håkonshallen-lineupen og endte i dagens annonsering av at Hjerteslag avslutter festivalen, kan vi endelig meddele at lørdagsprogrammet er komplett. 

LES MER