Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

Karpe Diem gjorde det i fjor, Gabrielle skal gjøre det i år - headline den elleville fredagen på Bergenfest! Hele Norges popdronning skal avslutte en koko festivaldag 15. juni som for øvrig byr på fantastiske artister som Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus og Jessie Reyez, for å nevne noen...

KJØP BILLETT NÅ: Fredagen i fjor var dønn utsolgt lang tid i forveien (TB-video her!). Det kan med andre ord svare seg å sikre et dagspass eller festivalpass NÅ dersom du har lyst til å være med på moroen. Kjøp billett her >>

EN LITEN HEADS UP: Vi har kun et par hundre festivalpass igjen å selge til kr. 2250. Når disse er solgt vil prisen på femdagerspass stige til kr. 2500 + avgift. 

GODE NYHETER TIL U18: Vår samarbeidspartner Sparebanken Vest lanserer nå ungdomsbilletter! Er du under 18 får du adgang til festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris. Takk, SPV! Les mer her >> 

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Sparebanken Vest lanserer ungdomsbillett!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans: Vår samarbeidspartner Sparebanken Vest lanserer nå rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Er du under 18 får du nå adgang til festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris.

LES MER