I historiske Håkonshallen

Utenlandske magasiner har omtalt Bergenfest som den festivalen med best plassering, og det er vi glade for – og enig i. Festningens hjerte er Håkonshallen og konserter her blir magisk. 

Bergenhus festning er en av av de eldste og best bevarte festningene i Norge. Det er hele 600 år tilbake i tid at Håkonshallen ble oppført. Konsertopplevelsene som skapes her er unike og virkelig verdt å få med seg. 

John Moreland kommer onsdag kl 21:15. Han skal fylle rommet med alternativ country fra Oklahoma. Moreland kan gjøre selv den tristeste historien til en vakker og nesten oppløftende opplevelse. På torsdag kommer amerikanske Gospelbeach. De skal fylle Håkonshallen med vestkystrock fra USA. Senere på torsdagen kommer også Keeva til å stå på scenen i Håkonshallen. Det blir en opplevelse fylt av klassisk soul med hint av hennes lidenskap for country. Mikaela Davis og SYML blir å se i hallen på fredagen. Da møter vi det klassiske og det enkle – følelser og harmoniske symfonier. Lørdag spiller Cloves, Nick Mulvey og Real Ones. Denne dagen får du oppleve alt fra soulvennlig stemme, ren ærlighet blandet med lidenskap og lokale folk-pop-favoritter. 

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER