Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

De internasjonale mediene GQWiredConde Nast TravellerDaily Express og Grazia har inkludert Bergenfest på sine lister over verdens beste festivaler i 2018. Daily Express utnevner Bergenfest til “Best Location” i sin festivalguide og hevder at “Festival locations don’t get much better than Bergenfest". Vi kan ikke akkurat krangle på det… 

Bergenfest er en av kun to ikke-britiske festivaler som er inkludert i Daily Express sin liste. 

Motemagasinet Grazia gir følgende gode skussmål:

"Arriving in Bergen is a little like stepping inside a Wes Anderson film, with its pastel-coloured buildings, cobbled streets and achingly cool locals, with its annual music festival Bergenfest proving to be just as hip. Taking place in a Viking fortress, the line-up is always a carefully-curated mix of up-and-coming and established acts."

Anmelderene hyller en variert line-up, både i sjanger og miksen mellom det nye og det etablerte. Ekstra gøy for våre Bergenshjerter er det at Sigrid – ikke overraskende, trekkes frem i flere av artiklene. Lørdagens headliner James Bay er også blant innslagene som får det til å rykke i den internasjonale anbefalingsfoten. 

Så – hvorfor ikke oppleve storhetene på en «intimscene» i idylliske Bergen, og samtidig få en innsprøytning av det beste av norsk popmusikk? Følg de britiske magasinenens anbefaling – og gjør nettopp dét!

Les omtalene her:

GQ Wired  Grazia Daily & Sunday Express Conde Nast Traveller

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

LES MER

Father John Misty med nytt album

For en måned siden sto han på scenen hos Skavlan og fremførte albumets første slipp, Mr. Tillman. Denne uken slapp han “Disappointing Diamonds Are The Rarest of Them All” og “Just Dumb Enough to Try”. 

LES MER