Bergenfeststipendet 2020

Bli kjent med de åtte talentfulle mottakerne av årets Bergenfeststipend!

Bergenfeststipendet har som formål å støtte lokale artister i etableringsfasen med økonomisk tilskudd og eksponering for på den måten å bidra til deres karriereløp videre. Bergenfest er tett på talentene i byen og gjennom stipendet ønsker vi å løfte frem den gode musikken og bidra til at det blir enda mer av den. Stipendet omfatter også andre aktører i musikkbransjen som vi mener gjør en formidabel jobb som støtteapparat for unge, lokale artister.

Siden 2017 har vi total delt ut 770.000 kr i stipender. I år deler vi ut 225.000 kr til åtte stipendmottakere. Bli kjent med dem i videoene under!

Vi takker våre generøse samarbeidspartnere Sparebanken Vest, EGD Holding, Rema 1000, IMC Diving, Ramsvik & RAMM Frisører og Bergen Live for viktige bidrag til stipendet. Publikum har også bidratt via frivillige donasjoner.

Hedda Mae


Gabifuego


Zupermaria


jens


Kamara


Ka2


Eget Selskap


Victoria Café & Pub

 

Les mer om Bergenfeststipendet her >>

ANDRE NYHETER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER