Kjartan Lauritzen gjør sin største konsert i Bergen på Bergenfest 2018!

2017 har vært et fenomenalt år for Kjartan Lauritzen: Kø utenfor Magic Mirrors, utsolgt USF Verftet og merchandise-kolleksjon – listen fortsetter. Det er en glede å meddele at fenomenet er tilbake i 2018, hvor han selvsagt skal spille utendørs på festningen! 

Straight ut fra Sognefjorden kommer unge Kjartan Lauritzen, hele Norges rap-crush. Den Bergensbaserte sogningen lager rapmusikk med en søt eim av Wunderbaum, svidd gummi, epleslang og nyvasket hotellsengetøy. Det går gjetord i fjorder og daler om Kjartans energiske liveshows, som alltid er bemannet av bror bak spakene og hypeman Adeo546, men noen ganger langt, langt fler. 

Gjennom låter som Fredag, Havanna og Nyte D er det sjeldent at Kjartan glemmer å zippe ned Volvo-jakken og stagedive to-tre-fire ganger. Det ristet i Magic Mirrors da han spilte på årets festival. Nå er han tilbake: Bergenfest 2018 blir neste fest for Lauritzen i Bergen etter at han spiller for et utsolgt USF Verftet i høst! Wrooooom!

EARLYBIRDPASS TIL BERGENFEST 2018 KJØPER DU HER!

ANDRE NYHETER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER

Paradise og Audrey Horne til Bergenfest!

Nick Cave & The Bad Seeds får selskap på onsdagen av superbandet Paradise, som består av Sivert Høyem og musikere fra Primal Scream og bandene til PJ Harvey og Marianne Faithfull! På tirsdagen er det klart at Norges beste hardrockband Audrey Horne skal hjelpe Queens of The Stone Age med å få festningen til å riste! 

LES MER

Dagspass i salg nå!

Det er to typer billetter til Bergenfest: festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå!

LES MER