Kjartan Lauritzen gjør sin største konsert i Bergen på Bergenfest 2018!

2017 har vært et fenomenalt år for Kjartan Lauritzen: Kø utenfor Magic Mirrors, utsolgt USF Verftet og merchandise-kolleksjon – listen fortsetter. Det er en glede å meddele at fenomenet er tilbake i 2018, hvor han selvsagt skal spille utendørs på festningen! 

Straight ut fra Sognefjorden kommer unge Kjartan Lauritzen, hele Norges rap-crush. Den Bergensbaserte sogningen lager rapmusikk med en søt eim av Wunderbaum, svidd gummi, epleslang og nyvasket hotellsengetøy. Det går gjetord i fjorder og daler om Kjartans energiske liveshows, som alltid er bemannet av bror bak spakene og hypeman Adeo546, men noen ganger langt, langt fler. 

Gjennom låter som Fredag, Havanna og Nyte D er det sjeldent at Kjartan glemmer å zippe ned Volvo-jakken og stagedive to-tre-fire ganger. Det ristet i Magic Mirrors da han spilte på årets festival. Nå er han tilbake: Bergenfest 2018 blir neste fest for Lauritzen i Bergen etter at han spiller for et utsolgt USF Verftet i høst! Wrooooom!

EARLYBIRDPASS TIL BERGENFEST 2018 KJØPER DU HER!

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER