Kjartan Lauritzen gjør sin største konsert i Bergen på Bergenfest 2018!

2017 har vært et fenomenalt år for Kjartan Lauritzen: Kø utenfor Magic Mirrors, utsolgt USF Verftet og merchandise-kolleksjon – listen fortsetter. Det er en glede å meddele at fenomenet er tilbake i 2018, hvor han selvsagt skal spille utendørs på festningen! 

Straight ut fra Sognefjorden kommer unge Kjartan Lauritzen, hele Norges rap-crush. Den Bergensbaserte sogningen lager rapmusikk med en søt eim av Wunderbaum, svidd gummi, epleslang og nyvasket hotellsengetøy. Det går gjetord i fjorder og daler om Kjartans energiske liveshows, som alltid er bemannet av bror bak spakene og hypeman Adeo546, men noen ganger langt, langt fler. 

Gjennom låter som Fredag, Havanna og Nyte D er det sjeldent at Kjartan glemmer å zippe ned Volvo-jakken og stagedive to-tre-fire ganger. Det ristet i Magic Mirrors da han spilte på årets festival. Nå er han tilbake: Bergenfest 2018 blir neste fest for Lauritzen i Bergen etter at han spiller for et utsolgt USF Verftet i høst! Wrooooom!

EARLYBIRDPASS TIL BERGENFEST 2018 KJØPER DU HER!

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER