Kjartan Lauritzen gjør sin største konsert i Bergen på Bergenfest 2018!

2017 har vært et fenomenalt år for Kjartan Lauritzen: Kø utenfor Magic Mirrors, utsolgt USF Verftet og merchandise-kolleksjon – listen fortsetter. Det er en glede å meddele at fenomenet er tilbake i 2018, hvor han selvsagt skal spille utendørs på festningen! 

Straight ut fra Sognefjorden kommer unge Kjartan Lauritzen, hele Norges rap-crush. Den Bergensbaserte sogningen lager rapmusikk med en søt eim av Wunderbaum, svidd gummi, epleslang og nyvasket hotellsengetøy. Det går gjetord i fjorder og daler om Kjartans energiske liveshows, som alltid er bemannet av bror bak spakene og hypeman Adeo546, men noen ganger langt, langt fler. 

Gjennom låter som Fredag, Havanna og Nyte D er det sjeldent at Kjartan glemmer å zippe ned Volvo-jakken og stagedive to-tre-fire ganger. Det ristet i Magic Mirrors da han spilte på årets festival. Nå er han tilbake: Bergenfest 2018 blir neste fest for Lauritzen i Bergen etter at han spiller for et utsolgt USF Verftet i høst! Wrooooom!

EARLYBIRDPASS TIL BERGENFEST 2018 KJØPER DU HER!

ANDRE NYHETER

Earlybird-salget på 2018-pass er i gang!

Vi ser tilbake på fire uforglemmelige dager med store musikkopplevelser, verdens beste selskap og den helt spesielle atmosfæren som kun kan oppleves i Bergen på Bergenhus Festning disse fire dagene i året. Vi gleder oss allerede til 13. – 16. juni neste sommer. Festivalpass til Bergenfest 2018 er i salg til earlybird-pris nå!

LES MER

Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Bildene har blitt lagt for salg og en god porsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt. Sikre deg noe fint til veggen og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

LES MER

Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

LES MER

Bergenfest - en trygg opplevelse

På Bergenfest samles mange mennesker på et begrenset område inne på Bergenhus Festning. I lys av de siste hendelsene i Europa har vi merket at en del publikummere gjerne vil vite at de er trygge når de deltar på et stort arrangement. Det mener vi absolutt at man er på Bergenfest. 

LES MER