Kun på Bergenfest

To av de største navnene til årets festival er Nick Cave & The Bad Seeds og Queens of The Stone Age. Disse er unike for Bergenfest – du kan kun se de her i Norge dette året. 

Nick Cave & The Bad Seeds er er kanskje det største navnet på Bergenfest i år. Bandet gjør sin eneste norgeskonsert i år på festningen og har ikke vært her siden 2013. Nick Cave & The Bad Seeds har gleden av å stå på Plenen onsdag kveld. 

For ti år siden sto Queens of The Stone Age på scenen på Koengen sammen med Foo Fighters. I år kommer de tilbake alene og skal lage tidenes show på hovedscenen på tirsdagen. – En liten fun fact: årets festival er utvidet med en ekstra dag og mye av grunnen er at dette var den eneste dagen QOTSA hadde muligheten til å stille. 

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER