Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

Robyn | Onsdag 15. juni 2022

Skandinavias største popikon i moderne tid vender tilbake til Bergen i 2022. Vi er svært stolte over å kunne meddele at Robyn headliner Bergenfest onsdag 16. juni! Åtte år etter ikoniske «Body Talk» vendte en av vår tids mest originale og ikoniske popartister tilbake med det glimrene albumet «Honey» i 2019 og et livekonsept som oser av selvtillit, sensualitet, hengivenhet, dansegulv og allsang. I 2019 spilte hun intimkonserter for et smekk utsolgt USF Verftet og headlinerkonserter på blant annet Øya og Roskilde. I 2022 er Bergenfest og Piknik i Parken de eneste norske festivalene som får besøk av legendariske Robyn.

Biffy Clyro | Torsdag 16. juni 2022

I 2020 slapp Biffy Clyro sitt etterlengtede album "A Celebration of Endings". Kerrang! beskriver det som “an album of restless invention, substance and style that arrives like a spray of water on the arid expanse of this saddest of summers.”

Biffy Clyro ledet an av sanger/gitarist Simon Neil er best kjent for sin allsangvennlige, stadionegnede alt-rock. Siden starten av 2000-tallet har Biffy Clyro vært en energi å regne med i britisk rock med en stadig voksende fanbase. Miksen av grunge, harcore og progrock båret frem av fengende refrenger og galloperende rytmer har vært deres suksessoppskrift. Bandet brøt gjennom til en internasjonal følgerskare i 2009 med albumet Only Revolutions, som peaket som nummer tre på de britiske listene og ble nominert til Mercury-prisen.

Da Biffy sist spilte på Bergenfest i 2016 høstet de 10/10 poeng hos Musikknyheter: 

Biffy Clyro er uten tvil av de beste livebandene man kan booke i dag, og i solnedgangen på Bergenhus ble opplevelsen rett og slett en for historiebøkene. Om man i utgangspunktet ikke var begeistret for skottenes publikumsvennlige stadionrock fra før, skal det likevel mye til å ikke gå hjem fra Bergenfest med et smil om munnen denne kvelden.

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER