Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

Som frivillig arbeider du minimum 24 timer fordelt på flere skift innenfor ditt tildelte arbeidsområde. Som takk for hjelpen får du et festivalpass til Bergenfest, slik at du kan ta del i festivalopplevelsen som publikum når du ikke er på jobb. I tillegg får du mat når du jobber, Bergenfest-merchandise samt en fin opplevelse hvor du møter engasjerte mennesker som er like glad i festival som deg, og en god erfaring som gir innsyn i hvordan festivalmaskineriet går rundt.

NB: Det er 18-års aldersgrense for å være frivillig på Bergenfest.  

Meld deg på her

ANDRE NYHETER

Programmet er komplett!

Programmet er komplett! Den forfriskende og varierte artistrekken Anna of The North, Krakow, Electric Eye, The Last Internationale, The Struts, Kiriyama Family, Cordovas, Tom Russell, Lloyd Llewellyn, Mikaela Davis og Hollow Hearts utgjør årets siste slipp.  

LES MER

Bergenfeststipendet 2018

I samarbeid med Dolk, DNB, Ramsvik & RAMM frisører, deler Bergenfest ut stipender til seks lokale artister til en verdi av en kvart million. Les om årets tildelinger her! 

LES MER