Nick Cave & The Bad Seeds headliner onsdag 13. juni!

Legendariske Nick Cave & The Bad Seeds gjør sin eneste norgeskonsert i 2018 på Bergenfest, etter et bejublet og utsolgt Spektrum-show i 2017! Dagspass i salg nå!

For en knapp måned siden fylte Nick Cave & The Bad Seeds Oslo Spektrum til randen og kvitterte ut med blant annet en sekser i Dagbladet: «Som artist spenner han opp buen mellom ekstase og apokalypse. Med konserten i Oslo Spektrum traff han farlig nær blink.»

Vi forventer ikke noe mindre når legendariske Cave, som sist spilte i Bergen i 2013, stiller som hovednavn på Bergenfest onsdag 13. juni. 

Sikre deg et onsdagspass eller et festivalpass i dag!

KJØP BILLETT HER >>

Se høydepunkter fra Nick Cave & The Bad Seeds sin lange karriære: 

Australske Nick Cave fikk sitt gjennombrudd med post punk-bandet The Birthday Party på begynnelsen av 80-tallet. Siden den tid har hans mørke og gåtefulle stemme jobbet seg inn bevisstheten til en omfangsrik lytterskare verden over. Konsertene hans fremstår gjerne som vekkelsesmøter hvor Cave er seremoni-leder. Tematikken kretser ofte rundt død, kjærlighet og de store spørsmålene – det er ikke uten grunn at han har blitt referert til som rockens «Prince of Darkness».

Med seg i bagasjen har Nick Cave sitt bejublede album «Skeleton Tree», nummer 16 i rekken, som ble til under særdeles vanskelige omstendigheter da Cave mistet sin 15 år gamle sønn i en fallulykke midtveis i innspillingsprosessen. Platen ble tilgodesett med en høythengende 9/10 i tone-angivende Pitchfork.

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli sterk kost når Nick Cave and the Bad Seeds holder fortet på Bergenhus Festning i juni neste år. Vi gleder oss til å se og høre på. 

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER