Nick Cave & The Bad Seeds headliner onsdag 13. juni!

Legendariske Nick Cave & The Bad Seeds gjør sin eneste norgeskonsert i 2018 på Bergenfest, etter et bejublet og utsolgt Spektrum-show i 2017! Dagspass i salg nå!

For en knapp måned siden fylte Nick Cave & The Bad Seeds Oslo Spektrum til randen og kvitterte ut med blant annet en sekser i Dagbladet: «Som artist spenner han opp buen mellom ekstase og apokalypse. Med konserten i Oslo Spektrum traff han farlig nær blink.»

Vi forventer ikke noe mindre når legendariske Cave, som sist spilte i Bergen i 2013, stiller som hovednavn på Bergenfest onsdag 13. juni. 

Sikre deg et onsdagspass eller et festivalpass i dag!

KJØP BILLETT HER >>

Se høydepunkter fra Nick Cave & The Bad Seeds sin lange karriære: 

Australske Nick Cave fikk sitt gjennombrudd med post punk-bandet The Birthday Party på begynnelsen av 80-tallet. Siden den tid har hans mørke og gåtefulle stemme jobbet seg inn bevisstheten til en omfangsrik lytterskare verden over. Konsertene hans fremstår gjerne som vekkelsesmøter hvor Cave er seremoni-leder. Tematikken kretser ofte rundt død, kjærlighet og de store spørsmålene – det er ikke uten grunn at han har blitt referert til som rockens «Prince of Darkness».

Med seg i bagasjen har Nick Cave sitt bejublede album «Skeleton Tree», nummer 16 i rekken, som ble til under særdeles vanskelige omstendigheter da Cave mistet sin 15 år gamle sønn i en fallulykke midtveis i innspillingsprosessen. Platen ble tilgodesett med en høythengende 9/10 i tone-angivende Pitchfork.

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli sterk kost når Nick Cave and the Bad Seeds holder fortet på Bergenhus Festning i juni neste år. Vi gleder oss til å se og høre på. 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER