En smak av Bergenfest - oppsummert

Festivaluken vår i 2020 ble annerledes enn vi hadde sett for oss – men den ble innholdsrik, fin og godt besøkt. Les om høydepunktene her! 

Den alternative og digitale festivaluken “En smak av Bergenfest” presenterte en rekke spennende innhold i perioden 8. – 14. juni, som er uken hvor Bergenfest 2020 skulle ha funnet sted.

De digitale konsertene og videoene ble sett av 70.000 publikummere totalt. Takk til alle dere som ville dele de digitale opplevelsene sammen med oss og som bidro til å spre det glade budskap.

Se aftermovien for En smak av Bergenfest!

Om du ikke fikk med deg alt som skjedde forrige uke har vi samlet noen av høydepunktene her!

​1. Isah pres. av Also Known As for Bergenfest Ung

Under Bergenfest skulle vi egentlig ha arrangert konserter for ca. 10.000 ungdommer på Bergenhus Festning. Som et plaster på såret til skoleelevene som ikke får tilbud om konsert i år pga. korona fikk vi laget en veldig kul strømmekonsert med Isah - presentert av Also Known As. 


2. Patience Live med Sondre Lerche fra Håkonshallen

”Utvilsomt en av vårens aller beste koronakonserter” skrev BTs anmelder om Sondre Lerche sin maktdemonstrasjon fra Håkonshallen. Konserten skulle egentlig kun være tilgjengelig i festivaluken, men grunnet stor pågang har vi nå gjort den tilgjengelig til midten av juli. Få med deg denne! 


3. I år danser vi alene

Onsdag 10. juni kl. 16.00 skulle vi åpnet portene til festivalens første dag. Vi skulle danset sammen, men i år danser vi alene. Se den fine musikkvideoen og hør den nydelige tolkningen av Robyns Dancing On My Own


4. One Rizla live fra Victoria

Et knippe av byens fineste musikere gjorde har gjort en tolkning av Shame, som skulle spilt på Bergenfest 2020. Videoen er spilt inn på Victoria Cafe & Pub, som nok savner å ha fullt hus og festivaloppkjøring i disse dager.


5. Barnehagekonsert med Naboen Min

Vanligvis arrangerer vi konserter for ca 2.500 barnehagebarn på Bergenfest. I år har vi gjennomført konserten med en digital vri. Vi inviterte en liten barnehagegruppe til konsert med bandet Naboen Min på Bergenhus festning. Nå kan hele landet å oppleve konserten digitalt.

 

ANDRE NYHETER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER