Oppdatering om program for Bergenfest 2021

Vi lovet å komme tilbake til dere med nyheter i siste halvdel av mai måned. Her er en liten løypemelding om programarbeidet for Bergenfest 2021.

Av over 50 kontrakterte artister til årets festival, har alle utenom fire artister allerede bekreftet at de blir med videre til Bergenfest 2021. Det er vi veldig glade for. De fire som ikke har forpliktet seg allerede ønsker å ta del i festivalen i 2021, men trenger litt mer tid til å få planene for neste år på plass. Det har vi selvsagt all mulig forståelse og respekt for.

Vi ønsker å få bekreftet de siste brikkene i programpuslespillet før vi går ut med den foreløpige plakaten for Bergenfest 2021. Uansett håper vi å være klare med å presentere neste års festivalplakat i før refusjonsfristen for billetter utløper 15. august. 

Vi minner også om at vi har en hel ekstra festivaldag, tirsdag 15. juni, der vi ikke har presentert noen av artistene enda. Det er mye godsaker i vente, og vi håper dere har tålmodighet med oss i en tid som for vår bransje er både uoversiktlig, komplisert og tidvis kaotisk. Takk til alle dere som har valgt å beholde billettene deres til Bergenfest 2021. Det betyr utrolig mye for oss og vi gleder oss til å levere tidenes festival for dere 15. - 19. juni neste år. 

Vi har også noen spennende aktiviteter på gang i det som skulle vært festivaluken vår i 2020. Vi gleder oss til å kunne fortelle mer om dette i løpet av neste uke. Stay tuned!

Hilsen fra hele Bergenfest-teamet

ANDRE NYHETER

Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER