Fire fine til Bergenfest

Boy Pablo, girl in red, Felix Sandman og KAMARA er klare for Bergenfest! Ruben flyttes fra onsdag til fredag. 

Wohoo! Norges største nye indiesensasjoner Boy Pablo og girl in red er klare for Bergenfest 2020! Begge artistene har opplevd massiv internasjonal oppmerksomhet og en voksende fanbase det siste året - og vi gleder oss stort til å oppleve dem på festningen i juni. 

Boy Pablo fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i 2017, da denne videoen gikk viralt på YouTube:

Han spilte første gang på Bergenfest på Hjertebank-scenen i 2017. Siden den gang har han spilt konserter på blant annet Primavera og Coachella-festivalen, og spilt utsolgte turneer i blant annet Sør-Amerika, Europa og Asia.

Marie Ulven aka girl in red er en annen norsk indiesensasjon med internasjonalt anslag. I 2018 ble hun nevnt på New York Times sin prestisjetunge liste over årets beste musikk. I 2019 ble hun kåret til Årets Urørt og nominert som beste nykommer på P3 Gull. 

Hun har også rukket å bli et skeivt ikon, og uttaler i dette intervjuet med New York Times at hun er “Becoming the Gay Musical Role Model She Never Had”. 

Sjekk ut den fine videoen til låten Girls:

Så, til søte bror! 2019 var ungfolen Felix Sandman sitt år. Dette året vant han Rockbjörn (Sveriges spellemann) for årets gjennombrudd og ble lagt merke til ved en rekke singler og roller i serier som Quicksand og Hjem til jul. Vi ser frem til å høre hans fengende katalog live! 

For nye lyttere er låten Tror Du Att Han Bryr Sig med kompisen Benjamin Ingrosso et godt sted å begynne:

Sist, men ikke minst, er det en glede å få presentere det nye RnB-stjerneskuddet KAMARA på Bergenfest i 2020!

 

ANDRE NYHETER

Endelig gjenåpning!

I dag er endelig dagen her. Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge og at vi skal igjen få gå tilbake til den normale hverdagen vi har savnet så inderlig!

LES MER

Grace Jones headliner tirsdag 14. juni

Legenden Grace Jones, sammen med Michael Kiwanuka, Ziggy Marley, Gary Clark Jr. med flere, skal sikre at det er tett mellom høydepunktene når Bergenfest-ballet åpner på bonusdagen tirsdag 14. juni 2022!

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

LES MER