Fargespill til Bergenfest Ung - med gjester, uten filter!

Hva skjer når Fargespill, Miss Tati og MachoMayne allierer seg om en storslått forestilling? Det skal både barnehager og 7. – 10. trinn få oppleve på Bergenfest Ung, fredag 7. juni! Påmeldingen er nå åpen.

Bergenfest Ung finner sted fredag 7. juni på Bergenhus Festning.
Du finner info om påmelding nederst i denne artikkelen. 

Hva skjer når unge snakker til unge gjennom musikk som er en del av livene deres? Og hva skjer med morgendagens musikk når morgendagens artister bringer sin unike identitet til torgs?

Fargespill er unge menneskers historier, eid og fortalt av dem selv gjennom spektakulære og eksplosive konserter som har flyttet merkesteiner. Fargespill henter hele sin kraft hos unge mennesker som byr på det beste de har og er. Under Bergenfest Ung har Fargespill invitert med seg den eminente Miss Tati og den fremadstormende MachoMayne, til å skape en større fortelling om unge mennesker uante muligheter til å bevege verden fremover. 

Miss Tati har brukt sine erfaringer som krysskulturell til å etablere en artistkarriere og et uttrykk som er originalt og unikt, og har begeistret publikum de siste årene med sin smittende energi og varme.

MachoMayne forteller om hva det er å være 14 år, med en musikalsk modenhet og scenisk autoritet man forbinder med helt andre livsfaser. 

Dette blir en helt ny opplevelse der hip hop, rap og R&B møter sanger, rytmer og bevegelser fra hele den verden som i dag er representert blant Bergens unge mennesker. Bergen i dag og i morgen, ligner ikke på det Bergen som eksisterte i går. Og når Miss Tati, MachoMayne og Fargespill møtes er det dette vi kan få en forsmak på - morgendagens stemmer, historier og bevegelser, formidlet fra unge til unge, uten filter.

Påmelding for skolegrupper

I løpet av de neste par dagene vil det gå ut invitasjon til 7. – 10. trinn i Bergen Kommune med detaljert informasjon om arrangementet. Men allerede i dag kan du melde på din gruppe.

I forrige uke avslørte vi at programmet for 7. – 10. trinn blir todelt. Konserten med Fargespill, Miss Tati og MachoMayne utgjør første del av programmet, mens den populære urbanartisten Unge Ferrari avslutter showet. Det er gratis å delta på Bergenfest Ung.

Tider for 7. – 10. trinn er som følger: 

Portene åpner kl. 11.15
Konsertene starter kl. 12.00 (Fargespill, Unge Ferrari)
Estimert varighet: 75 – 90 minutter

Meld på din skolegruppe her »

Påmelding for barnehager

I løpet av de neste par dagene vil det gå ut invitasjon til barnehager i Bergen Kommune med detaljert informasjon om arrangementet. Men allerede i dag kan du melde på din gruppe. Det er gratis å delta på Bergenfest Ung. Tider for barnehagene er som følger:

Portene åpner kl. 09.00
Konserten starter kl. 10.00 (Fargespill)
Estimert varighet: 30 minutter

Meld på din barnehage her »

ANDRE NYHETER

Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

LES MER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER