Lad opp til festival med Romskip slippfest fredag 7. juni

Bergensbandet og Bergenfeststipendmottakerne Romskip slipper EP og inviterer til slippfest på Statsraaden Bar & Reception fredag 7. juni!

Etter at vi tidligere i år var på konsert med Romskip har vi falt pladask for det ultraenergiske og allsangvennlige bandet. Vi har i år fått gleden av å tildele guttene et Bergenfeststipend på 25.000,- og vi håper at midlene kan bidra til videreutvikling og at enda flere får øynene opp for denne fine gjengen!

Bandet skal spille tre korte sett på vår Hjertebank-scene på Bergenfest onsdag 12. juni, men før den tid skal de altså slippe EP og som seg hør og bør feire dette med konsert og slippfest. Vi ser på dette som en perfekt anledning til å lade opp og prikke inn festivalformen før Bergenfest braker løs!

Kjøp billett – vinn dagspass

Alle som forhåndsskjøper billetter  til slippfesten på Statsraaden Bar & Receptrion fredag 7. juni vil være med i trekningen av 2 x dagspass til valgfri dag på Bergenfest 2019!

Sted: Statsraaden Bar & Reception
Tid: Konsertstart 21.30
Alder: 20 års aldersgrense

Kjøp billett her

 

ANDRE NYHETER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER

Sam Fender avlyser grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER

Alt du trenger å vite om Bergenfest!

Her følger en del nyttig info som vi anbefaler at du gjør deg kjent med før du setter kursen mot Bergenhus festning og Bergenfest 2019! Vi gleder oss enormt til fire herlige dager med deilig musikk og fantastisk festivalstemning sammen med dere!

LES MER