Lad opp til festival med Romskip slippfest fredag 7. juni

Bergensbandet og Bergenfeststipendmottakerne Romskip slipper EP og inviterer til slippfest på Statsraaden Bar & Reception fredag 7. juni!

Etter at vi tidligere i år var på konsert med Romskip har vi falt pladask for det ultraenergiske og allsangvennlige bandet. Vi har i år fått gleden av å tildele guttene et Bergenfeststipend på 25.000,- og vi håper at midlene kan bidra til videreutvikling og at enda flere får øynene opp for denne fine gjengen!

Bandet skal spille tre korte sett på vår Hjertebank-scene på Bergenfest onsdag 12. juni, men før den tid skal de altså slippe EP og som seg hør og bør feire dette med konsert og slippfest. Vi ser på dette som en perfekt anledning til å lade opp og prikke inn festivalformen før Bergenfest braker løs!

Kjøp billett – vinn dagspass

Alle som forhåndsskjøper billetter  til slippfesten på Statsraaden Bar & Receptrion fredag 7. juni vil være med i trekningen av 2 x dagspass til valgfri dag på Bergenfest 2019!

Sted: Statsraaden Bar & Reception
Tid: Konsertstart 21.30
Alder: 20 års aldersgrense

Kjøp billett her

 

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER