Lad opp til festival med Romskip slippfest fredag 7. juni

Bergensbandet og Bergenfeststipendmottakerne Romskip slipper EP og inviterer til slippfest på Statsraaden Bar & Reception fredag 7. juni!

Etter at vi tidligere i år var på konsert med Romskip har vi falt pladask for det ultraenergiske og allsangvennlige bandet. Vi har i år fått gleden av å tildele guttene et Bergenfeststipend på 25.000,- og vi håper at midlene kan bidra til videreutvikling og at enda flere får øynene opp for denne fine gjengen!

Bandet skal spille tre korte sett på vår Hjertebank-scene på Bergenfest onsdag 12. juni, men før den tid skal de altså slippe EP og som seg hør og bør feire dette med konsert og slippfest. Vi ser på dette som en perfekt anledning til å lade opp og prikke inn festivalformen før Bergenfest braker løs!

Kjøp billett – vinn dagspass

Alle som forhåndsskjøper billetter  til slippfesten på Statsraaden Bar & Receptrion fredag 7. juni vil være med i trekningen av 2 x dagspass til valgfri dag på Bergenfest 2019!

Sted: Statsraaden Bar & Reception
Tid: Konsertstart 21.30
Alder: 20 års aldersgrense

Kjøp billett her

 

ANDRE NYHETER

Update on Bergenfest and the Coronavirus

Having something fun to look forward to feels important these days. We assure you that we’re doing everything we can to open the festival gates at Bergenhus Fortress on June 10th as planned, but this must happen without compromising the legislations, guidelines, and recommendations made by local council or governmental health officials.

LES MER

Slik jobber vi nå med Bergenfest

I disse tider er det viktig å ha noe å glede seg til. Som arrangør vil vi gjøre alt vi kan for at Bergenfest 2020 gjennomføres som planlagt 10. - 13. juni, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer og sikkerheten til gjester, artister og medarbeidere.

LES MER