Lad opp til festival med Romskip slippfest fredag 7. juni

Bergensbandet og Bergenfeststipendmottakerne Romskip slipper EP og inviterer til slippfest på Statsraaden Bar & Reception fredag 7. juni!

Etter at vi tidligere i år var på konsert med Romskip har vi falt pladask for det ultraenergiske og allsangvennlige bandet. Vi har i år fått gleden av å tildele guttene et Bergenfeststipend på 25.000,- og vi håper at midlene kan bidra til videreutvikling og at enda flere får øynene opp for denne fine gjengen!

Bandet skal spille tre korte sett på vår Hjertebank-scene på Bergenfest onsdag 12. juni, men før den tid skal de altså slippe EP og som seg hør og bør feire dette med konsert og slippfest. Vi ser på dette som en perfekt anledning til å lade opp og prikke inn festivalformen før Bergenfest braker løs!

Kjøp billett – vinn dagspass

Alle som forhåndsskjøper billetter  til slippfesten på Statsraaden Bar & Receptrion fredag 7. juni vil være med i trekningen av 2 x dagspass til valgfri dag på Bergenfest 2019!

Sted: Statsraaden Bar & Reception
Tid: Konsertstart 21.30
Alder: 20 års aldersgrense

Kjøp billett her

 

ANDRE NYHETER

Oppdatering om Bergenfest 2021 og refusjonsfrist

Vi minner om at fristen for å refundere billetter til Bergenfest nærmer seg. Fristen er 15. august. Vi har hele tiden ønsket å kunne dele programmet for neste år før refusjonsfristen går ut, men vi er ikke helt i mål enda.

LES MER