Lad opp til festival med Romskip slippfest fredag 7. juni

Bergensbandet og Bergenfeststipendmottakerne Romskip slipper EP og inviterer til slippfest på Statsraaden Bar & Reception fredag 7. juni!

Etter at vi tidligere i år var på konsert med Romskip har vi falt pladask for det ultraenergiske og allsangvennlige bandet. Vi har i år fått gleden av å tildele guttene et Bergenfeststipend på 25.000,- og vi håper at midlene kan bidra til videreutvikling og at enda flere får øynene opp for denne fine gjengen!

Bandet skal spille tre korte sett på vår Hjertebank-scene på Bergenfest onsdag 12. juni, men før den tid skal de altså slippe EP og som seg hør og bør feire dette med konsert og slippfest. Vi ser på dette som en perfekt anledning til å lade opp og prikke inn festivalformen før Bergenfest braker løs!

Kjøp billett – vinn dagspass

Alle som forhåndsskjøper billetter  til slippfesten på Statsraaden Bar & Receptrion fredag 7. juni vil være med i trekningen av 2 x dagspass til valgfri dag på Bergenfest 2019!

Sted: Statsraaden Bar & Reception
Tid: Konsertstart 21.30
Alder: 20 års aldersgrense

Kjøp billett her

 

ANDRE NYHETER

Shame og Twin Atlantic til Bergenfest

La det bli rock! De første tilskuddene til den hardtslående delen av neste års festivalprogram er de engelske postpunkfavorittene Shame og de skotske rockeyndlingene Twin Atlantic. Gled dere til svette bevegelser, høy lyd, littegrann sinne og masse rockeglede!

LES MER

Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

LES MER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER