Michael Kiwanuka aktuell i ny Netflix-dokumentar

Michael Kiwanuka er aktuell med en ny singel - «Beautiful Life» - som er med i den nye Netflix-dokumentarserien «Convergence: Courage In A Crisis».

Dokumentaren er regissert av Oscar-prisvinneren Orlando von Einsiedel og følger hverdagen fra pandemiens begynnelse og viser hvordan COVID-19 har påvirket enkeltmenneskets hverdag på ulike måter. Et høyaktuelt tema, med andre ord!

Soulprinsen Michael Kiwanuka er en av vår tids mest begavete og særegne artister. Han byr på moderne soul – inspirert av afro- og folkrock med overtoner av jazz. 2019-albumet KIWANUKA ble møtt av stor begeistring og gikk til topps på flere lister over årets beste utgivelser - vi gleder oss nå til å ENDELIG få oppleve dette fantastiske albumet live. Michael Kiwanuka tar publikum inn i en verden av ektefølte dimensjoner og personlige tekster. 

 

 

ANDRE NYHETER

Endelig gjenåpning!

I dag er endelig dagen her. Regjeringen har varslet at vi fra i morgen, lørdag 25. september kl. 16.00, gjenåpner Norge og at vi skal igjen få gå tilbake til den normale hverdagen vi har savnet så inderlig!

LES MER

Grace Jones headliner tirsdag 14. juni

Legenden Grace Jones, sammen med Michael Kiwanuka, Ziggy Marley, Gary Clark Jr. med flere, skal sikre at det er tett mellom høydepunktene når Bergenfest-ballet åpner på bonusdagen tirsdag 14. juni 2022!

LES MER

Oppdatering om Bergenfest 2022

Selv mener vi at dette blir ett av de beste festivalprogrammene vi noen gang har presentert. Vi håper at dere vil dele vår entusiasme når vi nå snart skal i gang med å slippe flere artister.

LES MER