Programmet for lørdagen er komplett

Med dagens slipp av Kamelen, Dårlig Vane, Junglepussy og Zupermaria er lineupen for lørdag 13. juni komplett. FOR en festivaldag vi har i vente!

 

KAMELEN

Laksevågs store sønn selger ut konserter over hele landet og i sommer skal han endelig spille på Bergenfest!

 

JUNGLEPUSSY

Den mildt sagt karismatiske Brooklyn rapperen Junglepussy mener alvor og vi skal endelig få oppleve henne på Bergenfest. Helt siden hun slapp sitt debutalbum «Satisfaction Guaranteed» tilbake i 2014 og vi hørte monsterlåten «Bling Bling» har vi ønsket å se henne på Bergenfest. Sjekk hun ut!

 

DÅRLIG VANE

Å si at trioen Dårlig Vane sparket inn dørene for NMG-Gjengens tredje generasjon er en underdrivelse. Det blir garantert topp stemning når guttene tar med sin bangarparade til Bergenfest lørdag 13. juni! 

 

ZUPERMARIA

Maria Træbakken aka Zupermaria har til nå servert oss utelukkende deilig popmusikk. Hvis halvparten av ryktene om det vi har i vente er sanne, så er det bare å begynne å glede seg vilt og følge med på denne artisten!

 

Med det siste lørdagsslippet er det bare å lade opp til en fantastisk festivallørdag 13. juni 2020!

 

ANDRE NYHETER

Update on Bergenfest and the Coronavirus

Having something fun to look forward to feels important these days. We assure you that we’re doing everything we can to open the festival gates at Bergenhus Fortress on June 10th as planned, but this must happen without compromising the legislations, guidelines, and recommendations made by local council or governmental health officials.

LES MER

Slik jobber vi nå med Bergenfest

I disse tider er det viktig å ha noe å glede seg til. Som arrangør vil vi gjøre alt vi kan for at Bergenfest 2020 gjennomføres som planlagt 10. - 13. juni, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer og sikkerheten til gjester, artister og medarbeidere.

LES MER