Razika og Black Midi legges til lørdagsprogrammet!

To nye til lørdagen! Razika inviterer til en siste dans og hypebandet Black Midi, som omtales som “the best band in London nobody knows a thing about”, skal svare på hypen!

“Full hjemmeseier for Razika” var overskriften i Bergens Tidendes rosende anmeldelse av Razikas siste klubbkonsert på Verftet i helgen. Nå kan vi bekrefte det som bandet har teaset om i intervjuer den siste tiden – at de skal ut på veien i sommer for en siste dans med fansen før de gir seg for godt. Vi kommer til å savne dere og gleder oss til en siste fest med dere på festningen!

 

What’s the deal with Black Midi: the “best band in London” nobody knows a thing about?” skrev NME spørrende i en artikkel i fjor. Etter et knapt års eksistens og med kun én singel utgitt, har Black Midi rukket å bli en av eksperimentell britisk rockemusikks største hyper. Så ta oss på ordet og gled dere til en intens opplevelse av støy, groovy rytmer, jazzete riff og skrålete vokal i skjønn harmoni. 

 

PSSST! Neste uke slippes enda flere deilige artister til årets Bergenfest!

ANDRE NYHETER

Unge Ferrari til Bergenfest Ung

Unge Ferrari blir en av to artister som skal spille for 7. – 10. trinn på årets Bergenfest Ung! Den musikalsk kameleonen er aktuell med albumet og turnéen "Midt imellom magisk og manisk" og er en av landets heiteste artister i urbansjangeren. Datoen er fredag 7. juni. Meld deg på i dag!  

LES MER

Madrugada er tilbake! Strålende anmeldelser og enorm stemning i Oslo Spektrum

Etter ti år i dvale er Madrugada tilbake –  sterkere enn noen gang før. I helgen spilte de for to (!) utsolgte Oslo Spektrum. De to konsertene solgte ut på knappe to døgn. “En mastodont har gjenoppstått”, skriver Aftenposten. “Monumentale Madrugada”, skriver Dagbladet. Det er bare på begynne å glede seg til torsdag 13. juni på Bergenfest!

LES MER