Headlinere til fire av festivaldagene er på plass!

Robyn, Zara Larsson, Lars Vaular, Michael Kiwanuka & Biffy Clyro bekreftet til Bergenfest 2021

Det nærmer seg juleferie, men før vi varmer opp nissegrøten vil vi gjerne fortelle dere at headlinere til alle festivaldagene i 2021 er på plass! Onsdagen avsluttes av Robyn, Biffy Clyro rocker torsdagen, Zara Larsson topper fredagsfesten og Lars Vaular og Michael Kiwanuka blir de største kanonene på festivalens siste dag.

Etter nyttår gleder vi oss til å lette på sløret for hva vi har planlagt for den ekstra festivaldagen tirsdag 15. juni. Vi har også 50 andre bekreftede artister som vi skal dele med dere - både nye navn og artister overført fra 2020-programmet.

Inntil da vil vi bare ønske god jul og at neste år blir bedre enn det vi nå går ut av. Vi tror på 2021 og på sommeren!

Les mer om de annonserte artistene via bildene under.

Julehilsen fra Bergenfest

ROBYN

BIFFY CLYRO

ZARA LARSSON

LARS VAULAR

MICHAEL KIWANUKA

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER