Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

 

I natt kl 00.00 slapp Cezinando sin nye singel “Ingen lager helvete som vi”. Det siste døgnet har strømmetjenesten Spotify og Kristoffer Cezinando selv lagt ut en nedtelling - noe som skapte oppmerksomhet blant fansen. I dag våknet man til slippet av artistens nye sang øverst på “New Music Friday Norway”.

I mars i år slapp Sondre Justad albumet “Ingenting i paradis”. I albumet kan du høre singelen “Ikke som de andre” og her vil Justad gjøre noe nytt. Prosjektet “Norges største kjærlighetsvideo” skal bli musikkvideoen til singelen og artisten ser etter fansens hjelp. Med videoklipp fra hele landet basert på kjærlighet kan vi se frem til en herlig video. Kanskje du blir å se i videoen?

For kun få timer siden publiserte eminente Jessie Reyez sin nye singel “Body Count”. Den unike stemmen hennes gjør sangen fantastisk i seg selv. Akustisk gitar og et lite stykke trommer er svaret på den nye utgivelsen. Dette er behagelig låt som hun eier til siste sekund.

Cezinando og Jessie Reyez kan du se fredag på festivalen, mens Sondre Justad spiller på lørdagen!  

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER