Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

 

I natt kl 00.00 slapp Cezinando sin nye singel “Ingen lager helvete som vi”. Det siste døgnet har strømmetjenesten Spotify og Kristoffer Cezinando selv lagt ut en nedtelling - noe som skapte oppmerksomhet blant fansen. I dag våknet man til slippet av artistens nye sang øverst på “New Music Friday Norway”.

I mars i år slapp Sondre Justad albumet “Ingenting i paradis”. I albumet kan du høre singelen “Ikke som de andre” og her vil Justad gjøre noe nytt. Prosjektet “Norges største kjærlighetsvideo” skal bli musikkvideoen til singelen og artisten ser etter fansens hjelp. Med videoklipp fra hele landet basert på kjærlighet kan vi se frem til en herlig video. Kanskje du blir å se i videoen?

For kun få timer siden publiserte eminente Jessie Reyez sin nye singel “Body Count”. Den unike stemmen hennes gjør sangen fantastisk i seg selv. Akustisk gitar og et lite stykke trommer er svaret på den nye utgivelsen. Dette er behagelig låt som hun eier til siste sekund.

Cezinando og Jessie Reyez kan du se fredag på festivalen, mens Sondre Justad spiller på lørdagen!  

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

LES MER

Father John Misty med nytt album

For en måned siden sto han på scenen hos Skavlan og fremførte albumets første slipp, Mr. Tillman. Denne uken slapp han “Disappointing Diamonds Are The Rarest of Them All” og “Just Dumb Enough to Try”. 

LES MER