Paradise avlyser

Paradise må dessverre avlyse sine planlagte konserter, inkludert konserten på Bergenfest onsdag 13. juni. 

Sivert Høyem kommenterer: 

Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet. All turnering og innspilling med Paradise er innstillt og bandet er lagt på is inntil videre. Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i fremtiden. Takk for all støtte så langt.

Til tross for den beklagelige avlysningen er det ingen tvil om at onsdag 13. juni blir en fantastisk festivaldag på Bergenfest, med artister som Nick Cave & The Bad Seeds, Angus & Julia Stone, Sparks, John Moreland, The Districts og Alex Cameron. Flere artister offentliggjøres snart.

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER