Paradise avlyser

Paradise må dessverre avlyse sine planlagte konserter, inkludert konserten på Bergenfest onsdag 13. juni. 

Sivert Høyem kommenterer: 

Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet. All turnering og innspilling med Paradise er innstillt og bandet er lagt på is inntil videre. Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i fremtiden. Takk for all støtte så langt.

Til tross for den beklagelige avlysningen er det ingen tvil om at onsdag 13. juni blir en fantastisk festivaldag på Bergenfest, med artister som Nick Cave & The Bad Seeds, Angus & Julia Stone, Sparks, John Moreland, The Districts og Alex Cameron. Flere artister offentliggjøres snart.

 

ANDRE NYHETER

Programmet er komplett!

Programmet er komplett! Den forfriskende og varierte artistrekken Anna of The North, Krakow, Electric Eye, The Last Internationale, The Struts, Kiriyama Family, Cordovas, Tom Russell, Lloyd Llewellyn, Mikaela Davis og Hollow Hearts utgjør årets siste slipp.  

LES MER

Bergenfeststipendet 2018

I samarbeid med Dolk, DNB, Ramsvik & RAMM frisører, deler Bergenfest ut stipender til seks lokale artister til en verdi av en kvart million. Les om årets tildelinger her! 

LES MER