Passenger

Young as the Morning Old as the Sea, heter det 2016-aktuelle albumet til Passenger. Tittelen forteller mye om musikken hans: den intime folk-poppen er samtidig tidløs, historisk forankret og forfriskende ny. Singer/songwriter Mike Rosenberg skapte et navn for seg med Passenger i 2012, da han slapp All The Little Lights og monsterhitten Let Her Go. Denne er i dag streamet en halv milliard ganger på Spotify. Nå er han endelig tilbake med mer av det som vi elsket ham for den gang: hør f.eks. den nydelige singelen Anywhere og du skjønner hvorfor vi måtte invitere ham tilbake tre år etter at han spilte for et solbadet Plenen – en konsert som for øvrig manet frem fem øyne på VG sin anmelderterning. 

Everyone's favorite folk-pop singer/songwriter is finally back with a new album: The title Young as the Morning Old as the Sea sums up the timeless edge and contemporary feel of Passenger's music. Check out his new single Anywhere and you'll know why we just had to invite him back.

ANDRE NYHETER

Art Alive - kjøp et kunstverk på Bergenfest!

Hver dag under Bergenfest har store gatekunstprofiler malt kunst live på festivalområdet. Disse bildene har blitt lagt for salg i GalleriBar på Bastionen, og en god portsjon av inntektene har gått til Bergenfeststipendet. De første bildene er allerede solgt! Sikre deg noe fint til veggen, du også, og bidra samtidig til å støtte unge musikere fra nærområdet!

LES MER

Sjekk ut Bergenfest sin videodagbok!

Makan til en uke! Plenen, Bastionen, Magic Mirrors og Håkonshallen har virkelig fått svingt seg denne uken! Gjenopplev de gode stundene: Sjekk ut de gåsehudfremkallende videoene fra Bergenfest 2017!

LES MER

Bergenfest - en trygg opplevelse

På Bergenfest samles mange mennesker på et begrenset område inne på Bergenhus Festning. I lys av de siste hendelsene i Europa har vi merket at en del publikummere gjerne vil vite at de er trygge når de deltar på et stort arrangement. Det mener vi absolutt at man er på Bergenfest. 

LES MER