Dagspass i salg nå!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni. Nå legges dagspassene ut for salg!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. De heldige som fikk billett til den svært så utsolgte Bon Iver-konserten i Oslo Spektrum på tirsdag vet at dét er noe man skal få med seg. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni.

Nå legges dagspassene ut for salg! Når vi vet at Spektrum-konserten til Bon Iver solgte ut på få dager kan det svare seg å ikke vente for lenge med å sikre billetter til festivalens åpningsdag... 

Dagspass til de alltid populære helgedagene på Bergenfest er også lagt ut for salg. Flere spennende artistslipp kommer snart - følg med!

KJØP BILLETTER TIL BERGENFEST HER!

NB! 65% av alle festival-passene til Bergenfest 2019 er allerede utsolgt. Kun 2 av ca 60 artister er annonsert.

ANDRE NYHETER

Sam Fender avlyses grunnet sykdom - Romskip fyller rommet!

Vi må dessverre meddele at Sam Fender ikke klarer å gjennomføre konserten på Bergenfest i kveld. Han har den siste tiden måttet avlyse flere konserter pga sykdom og har dessverre ikke blitt bedre til Bergenfest. Uten stemme er det vanskelig å synge. Vi ønsker riktig god bedring. 

LES MER

Alt du trenger å vite om Bergenfest!

Her følger en del nyttig info som vi anbefaler at du gjør deg kjent med før du setter kursen mot Bergenhus festning og Bergenfest 2019! Vi gleder oss enormt til fire herlige dager med deilig musikk og fantastisk festivalstemning sammen med dere!

LES MER

Slik ble BergenfestUng

Solen strålet for fullt over Bergenhus Festning mens Bergenfest Ung ble arrangert for Barnehagebarn etterfulgt av ungdomsskoleelever. 10.000 barn fikk i år igjen en smakebit på festivalopplevelsen. 

LES MER