Dagspass i salg nå!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni. Nå legges dagspassene ut for salg!

Tidligere i uken annonserte vi at Bon Iver headliner onsdag 12. juni på Bergenfest. De heldige som fikk billett til den svært så utsolgte Bon Iver-konserten i Oslo Spektrum på tirsdag vet at dét er noe man skal få med seg. Vi annonserte også at det legendariske norske rockebandet Madrugada topper plakaten torsdag 13. juni.

Nå legges dagspassene ut for salg! Når vi vet at Spektrum-konserten til Bon Iver solgte ut på få dager kan det svare seg å ikke vente for lenge med å sikre billetter til festivalens åpningsdag... 

Dagspass til de alltid populære helgedagene på Bergenfest er også lagt ut for salg. Flere spennende artistslipp kommer snart - følg med!

KJØP BILLETTER TIL BERGENFEST HER!

NB! 65% av alle festival-passene til Bergenfest 2019 er allerede utsolgt. Kun 2 av ca 60 artister er annonsert.

ANDRE NYHETER

Sjekk ut hvem som er lagt til programmet!

Lørdagen på Bergenfest blir stadig bedre. I forrige uke avslørte vi at Patti Smith og Lewis Capaldi spiller på festivalens siste dag i 2019. I dag er det klart at vi også får besøk av en av rockens største, viktigste og mest gjenkjennelige stemmer - Robert Plant And The Sensational Space Shifters!

LES MER

Bon Iver headliner onsdag 12. juni!

Grenesprengende, ikoniske, fantastiske Bon Iverbesøker Bergenfest som eneste festival i Norge i 2019! Datoen er onsdag 12. juni - dagspass legges for salg torsdag 1. november kl. 10!

LES MER