Queens of the Stone Age til Bergenfest!

Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten på Bergenfest 12. juni blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018. Kjøp tirsdagspass nå!

12. juni 2018 står verdens heiteste rockeband om dagen, på scenen i Bergen! Queens of the Stone Age blir et av toppnavnene på Bergenfest - ti år etter at Josh Homme og co feide over Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir Queens of the Stone Age sin eneste opptreden i Norge i 2018.Salget av tirsdagspass er allerede i gang, så her er det ikke noe å vente på. Du kan også sikre deg et festivalpass, som gir adgang til alle fem dagene på Bergenfest. Kjøp billetter her >>

Queens of the Stone Age legger ut på turné med rykende ferske ”Villains” i sekken. Albumet som er produsert av Mark Ronson har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg superlativer. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og co.

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv platene gjengen har gitt ut så langt. 

”Villains” er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. ”Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka, «No One Knows» får fremdeles en hvilken som helst rockeklubb til å svinge på hoftene samtidig som hender strekkes mot taket, og bandets fremoverskuende, farlige retrorock har alltid passet perfekt på catwalks verden over”, skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen. 

Queens of the Stone Age kommer til Bergenfest armert med noen av 2000-tallets aller største hits, hvem står stille når juveler som ”Feelgood Hit of the Summer”, ”Go With the Flow”, ”Little Sister” eller ”Feet Don’t Fail Me” fyres av i mellomgulvet.

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER