Queens of the Stone Age til Bergenfest!

Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten på Bergenfest 12. juni blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018. Kjøp tirsdagspass nå!

12. juni 2018 står verdens heiteste rockeband om dagen, på scenen i Bergen! Queens of the Stone Age blir et av toppnavnene på Bergenfest - ti år etter at Josh Homme og co feide over Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir Queens of the Stone Age sin eneste opptreden i Norge i 2018.Salget av tirsdagspass er allerede i gang, så her er det ikke noe å vente på. Du kan også sikre deg et festivalpass, som gir adgang til alle fem dagene på Bergenfest. Kjøp billetter her >>

Queens of the Stone Age legger ut på turné med rykende ferske ”Villains” i sekken. Albumet som er produsert av Mark Ronson har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg superlativer. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og co.

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv platene gjengen har gitt ut så langt. 

”Villains” er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. ”Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka, «No One Knows» får fremdeles en hvilken som helst rockeklubb til å svinge på hoftene samtidig som hender strekkes mot taket, og bandets fremoverskuende, farlige retrorock har alltid passet perfekt på catwalks verden over”, skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen. 

Queens of the Stone Age kommer til Bergenfest armert med noen av 2000-tallets aller største hits, hvem står stille når juveler som ”Feelgood Hit of the Summer”, ”Go With the Flow”, ”Little Sister” eller ”Feet Don’t Fail Me” fyres av i mellomgulvet.

ANDRE NYHETER

Tre nye navn til Bergenfest!

Tre svært så aktuelle artister i det dansevennlige segmentet er klar for 2018-utgaven av Bergenfest. Bli kjent med soulkometen Fieh, funk-disco-bandet Parcels og New Orleans-sensasjonen Tank And The Bangas! 

LES MER

Paradise og Audrey Horne til Bergenfest!

Nick Cave & The Bad Seeds får selskap på onsdagen av superbandet Paradise, som består av Sivert Høyem og musikere fra Primal Scream og bandene til PJ Harvey og Marianne Faithfull! På tirsdagen er det klart at Norges beste hardrockband Audrey Horne skal hjelpe Queens of The Stone Age med å få festningen til å riste! 

LES MER

Dagspass i salg nå!

Det er to typer billetter til Bergenfest: festivalpass og dagspass til hver enkelt dag. Alle billettyper er i salg nå!

LES MER