En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

Hei alle sammen!

Vi skulle ønske at vi kunne skrive til dere med godt nytt om festivalsommeren, men realiteten er at vi enda ikke vet om det blir mulig å arrangere festival i vår planlagte periode i juni. 

Det positive er at festivalbransjen har fått i oppdrag fra regjeringen å lage en gjenåpningsstrategi for vår bransje. Dette arbeidet er Bergenfest og Bergen Live svært delaktig i. Vi skal bidra med vår kompetanse for å sikre en trygg vei tilbake for norske festivaler når tiden er inne for det. Om dette tidspunktet blir i juni, senere i sommer eller i høst er det myndighetene våre som avgjør. 

En ting er likevel sikkert: Vi har megalyst til å lage festival for dere og vi skal klare å få det til - selv på relativt kort varsel - dersom det er trygt og vi får grønt lys fra myndighetene. Vit også at vi planlegger for ulike scenarioer: vi har en plan A, B og C for Bergenfest 2021. Vi forventer å kunne ta en avgjørelse om status på årets festival i starten av april.

Dersom vi ikke får anledning til å arrangere Bergenfest i år så vil dere (nok en gang) få valget mellom å videreføre billetten deres til Bergenfest 2022 eller å refundere den. Dersom vi får anledning til å arrangere Bergenfest som planlagt i år vil vi åpne for en ny refusjonsperiode når programmet er lansert for dere som har overført billetten deres fra 2020.

Er det noe dere lurer på om Bergenfest og vårt arbeid? På fredag fra kl. 12.00 arrangerer vi spørsmålsrunde via vår Instagram hvor du kan få svar på dine spørsmål.

Hilsen Bergenfest-teamet

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER