Robyn bekreftet til Bergenfest 2021

Det er en stor glede å annonsere at Skandinavias største popikon blir med oss videre til Bergenfest 2021. Det gjør også de fleste andre artistene fra 2020-plakaten. Neste uke slipper vi flere artister til Bergenfest 2021.

Vi vet at tankene deres er langt fra festivaler og sosiale arrangementer i disse dager. Vi vet at hverdagens koronarestriksjoner tar mye plass. Vi har likevel, eller kanskje nettopp derfor, lyst til å gi dere et lyspunkt å se frem til og noe hyggelig å diskutere rundt julemiddagen.

Vi anser det som realistisk at vi kan samles på festivaler neste sommer. Vi mener det er sannsynlig at vi kan åpne portene og ønske dere velkommen til Bergenfest 2021. Som følge av helsevesenet og vaksineindustriens utrettelige innsats er vi optimistisk omkring at vi skal kunne ha det gøy sammen på festivaler og konserter når sommeren kommer.

Denne optimismen er drivkraften til alle oss som arbeider med festivaler og opplevelser.

Vi synes derfor at det er på tide å dele noen gode nyheter med dere om Bergenfest 2021. I dag kan vi bekrefte at Robyn blir med oss videre til neste års festival hvor hun skal headline onsdag 16. juni. Med seg har hun et livekonsept som oser av selvtillit, sensualitet, hengivenhet, dansegulv og allsang.

De aller fleste artistene som skulle ha spilt på Bergenfest 2020 har videreført avtalen sin til neste år. Vi tar sikte på å kunne dele enda flere artister med dere neste uke.

Det er trygt å kjøpe billetter til Bergenfest. Dersom vi mot formodning skulle være nødt til å utsette eller avlyse Bergenfest 2021 vil du få valget mellom å videreføre eller refundere billetten din. Det garanterer vi sammen med vår billettleverandør Ticketmaster.

Vi snakkes snart igjen. Ta vare på hverandre og hør på god musikk i mellomtiden.

Kjærlighet fra Bergenfest

ANDRE NYHETER

Robyn & Biffy Clyro blir med videre til 2022

Vi er veldig glade for å kunne meddele at Skandinavias største popikon og et av Europas største stadionrockfenomener blir med oss videre til Bergenfest 2022. Robyn skal headline onsdag 15. juni, Biffy Clyro headliner torsdag 16. juni.

LES MER

Bergenfest vender tilbake i 2022

Da er det dessverre tid for å bekrefte det uunngåelige – Bergenfest 2021 skjer ikke i juni i år. Vi ser frem til å komme tilbake sterkere enn noensinne 14. - 18. juni 2022! Les mer her.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest per 5. mai 2021

Dagens pressekonferanse er gode nyheter for enkeltstående konserter, men ikke for festivaler, som fremdeles vil være bortimot umulig å gjennomføre på fornuftig vis med de begrensningene som foreligger.

LES MER

En oppdatering om Bergenfest

Koronasituasjonen gjør det vanskelig å forutse hvordan festivalsommeren blir. Vi har ikke fasiten på nåværende tidspunkt, men her er uansett en liten oppdatering fra oss.

LES MER