Seks nye artister til Bergenfest

Det er ikke fullt før begeret renner over, så hvorfor ikke få med seks nye artister på programmet? Den siste festivaldagen i år vil du neppe gå glipp av. Lørdagen har fått enda flere artister på programmet. Den siste festivaldagen er også den lengste hvor du skal kose deg og få gode musikkopplevelser fra start til slutt.

Tilskudd til Håkonshallen

Den middelalderske steinhallen på festningen, Håkonshallen skal fylles opp den siste dagen under årets festival. Dette blir en opplevelse utenom det vanlige, de som var her i fjor skjønner hva vi mener. Den britiske singer/songwriteren, Nick Mulvey, skal opptre nettopp her denne dagen. Med sitt ferskeste album “Wake up now” og debuten “First mind” kan ikke dette bli annet enn magisk. For første gang i Norge skal også australske Kaity Dunstan, kjent som Cloves opptre i Norge. Til tross for at hun kun er 22 år har hun allerede vært fem år i bransjen.

Magic Mirrors på lørdagen

Teltscenen Magic Mirrors har også fått to nye tilskudd under lørdagens festivaldag. Et av Nord-Amerikas mest spennende navn, Roy Wood$ skal fylle teltet. Kanadieren står for atmosfærisk og følelsesladd fusion av RnB og hiphop. 19 år gamle Mahalia ble oppdaget i 2015. Førstesingelen Sober sender lytteren i bane via Erykah Badu, Sade, D'Angelo og Laurun Hill og tilbake til en aktuell og nåtidig RnB-virkelighet. Talentet med den årsferske singelen “Proud of me ft. Little Simz” gjør det ene og alene verdt å ta turen innom teltet.

Nye talenter på Hjertebank-scenen

På Hjertebank-scenen gjør vi det mulig å oppdage gode up and coming artister live. Kanskje du finner nye favoritter? Melodiøs gitar, myk vokal og ærlige tekster blir å se når Jarle Skavhellen står på Hjertebank-scenen på onsdagen. De Liverpool-baserte Nordmennene i I See Rivers tar turen til Bergen for å vise oss hva de har å by på. Gjenkjennelige melodier og utradisjonelle harmonier kjennetegner bandet som skal stå på scenen torsdagen under årets Bergenfest.

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER