Siste nytt fra artistene før festivalen!

Solen skinner i Bergen by og festivalen er rett rundt hjørnet. Også denne uken leverer flere av våre artister ferske låter. Det er på tide å skru opp volumet og gjøre seg klar for Bergenfest 2018! 

MachoMayne ga i dag ut låten “Skolegården”. På mandag spiller han for 8000 ungdommer på Bergenfest Ung – og han blir også å se på Hjertebankscenen fredag 15.juni. 

 

 

The Last Internationale slapp ny sang, “Hard Times” for kun få dager siden. Responsen til fansen tyder på at de er meget fornøyd! Sangen er den første singelen fra det kommende albumet “Soul On Fire” – kanskje de gir oss en smakebit på Bergenfest? 

 

Mahalia er ute med “I Wish I Missed My Ex”. Da de skulle filme inn musikkvideoen ønsket produksjonen at den skulle gå baklengs. Det ga noen utfordringer. Mahalia måtte derfor lære seg hele sangen baklengs på to dager – noe hun klarte med glans. Her er resultatet.

Vi

 

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER