Solen skinner - også neste uke!

Meteorologene melder herlig festivalvær på Bergenfest!

Det er ikke til å legge skjul på at de som besøkte Bergenfest i fjor fikk seg en forfriskende festivaldusj på enkelte av festivaldagene. I år virker det derimot som om vi skal få deilig festivalvær på Bergenfest!

Yr.no melder om deilige temperaturer og opplett alle dager og sol både tirsdag, onsdag og torsdag. Derfor har vi selvsagt en flott solbrillebutikk på festivalområdet - drevet av lokale Kaibosh. I tilfelle meldingene endrer seg kan vi melde om at den lokale tøyprodusenten BRGN også selger godt utendørstøy på festivlaområdet.

GOD FESTIVALFORNØYELSE neste uke - uansett vær!

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER