Sparebanken Vest lanserer rabatterte ungdomsbilletter!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans!

Sparebanken Vest, som er vår samarbeidspartner lanserer også i år rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Dersom du er under 18 år kan du få festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris. 

I utgangspunktet ønsker Bergenfest å være en festival som tilstreber så lave billettpriser som mulig, for å være en inkluderende festival. Når man er ung vet vi allikevel at det kan knipe ekstra i lommeboken. Det er derfor en stor glede å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest gir rabatterte priser for deg under 18 år! 

Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr rimeligere for dere som er under 18 år. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fire dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr 2.000 + billettavgift.

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB: Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors i år også er åpen for publikum under 18 år. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Shame og Twin Atlantic til Bergenfest

La det bli rock! De første tilskuddene til den hardtslående delen av neste års festivalprogram er de engelske postpunkfavorittene Shame og de skotske rockeyndlingene Twin Atlantic. Gled dere til svette bevegelser, høy lyd, littegrann sinne og masse rockeglede!

LES MER

Lars Vaular headliner lørdagen på Bergenfest

ENDELIG er tiden kommet for første slipp til Bergenfest 2020! Lars Vaular kan allerede se frem til å spille to utsolgte kvelder på USF Verftet i høst. Nå er det også klart at han skal avslutte hovedscenen på Bergenfest lørdag 13. juni 2020!

LES MER

Takk for i år!

Vi ser tilbake på fire fantastiske dager på Bergenhus Festning med verdens beste musikk og store festivalminner vi kommer til å ha med oss lenge! Kjør deg opp med videoer fra Bergenfest 2019 mens vi venter på at neste års earlybird-tilbud skal starte!

LES MER