Sparebanken Vest lanserer rabatterte ungdomsbilletter!

Vi har gode nyheter til alle unge festivalfans!

Sparebanken Vest, som er vår samarbeidspartner lanserer også i år rabatterte ungdomsbilletter til Bergenfest! Dersom du er under 18 år kan du få festivalopplevelsen til en ekstra hyggelig pris. 

I utgangspunktet ønsker Bergenfest å være en festival som tilstreber så lave billettpriser som mulig, for å være en inkluderende festival. Når man er ung vet vi allikevel at det kan knipe ekstra i lommeboken. Det er derfor en stor glede å kunne meddele at vår samarbeidspartner Sparebanken Vest gir rabatterte priser for deg under 18 år! 

Takk, Sparebanken Vest!

Dagspass til alle dager på festivalen blir nå 200 kr rimeligere for dere som er under 18 år. Sparebanken Vest muliggjør også hele 500 kr i rabatt på festivalpass til de av dere som ønsker å få med dere alle fire dagene på Bergenfest. Prisen for den komplette festivalfornøyelsen for dere under 18 år blir altså kr 2.000 + billettavgift.

Vi gjør oppmerksom på at det er et øvre tak på hvor mange rabatterte ungdomsbilletter som er til salgs i hver billettkategori.

NB: Publikum under 15 år må besøke festivalen i følge med en verge over 23 år. Merk også at teltscenen Magic Mirrors i år også er åpen for publikum under 18 år. Mer om aldersgrenser og vergeordning her >>

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere mellomlegget dersom du er under 18 år og allerede har kjøpt billett til full pris. 

Bergenfest og Sparebanken Vest ønsker god fornøyelse på Bergenfest til ungdommer i alle aldre!

ANDRE NYHETER

Update on Bergenfest and the Coronavirus

Having something fun to look forward to feels important these days. We assure you that we’re doing everything we can to open the festival gates at Bergenhus Fortress on June 10th as planned, but this must happen without compromising the legislations, guidelines, and recommendations made by local council or governmental health officials.

LES MER

Slik jobber vi nå med Bergenfest

I disse tider er det viktig å ha noe å glede seg til. Som arrangør vil vi gjøre alt vi kan for at Bergenfest 2020 gjennomføres som planlagt 10. - 13. juni, men uten at det går på bekostning av helsefaglige retningslinjer og sikkerheten til gjester, artister og medarbeidere.

LES MER