Spilleplanen er klar

Alle de omlag 55 artistene som spiller på årets festival har nå fått tildelt konserttidspunkt og scene. Med 33 dager igjen til Bergenfest er det bare å planlegge konsertløypen og glede seg til festival!

Utforsk spilleplanen her!

Merk at spilletidene er med forbehold om endringer.

Mindre enn 300 festivalpass igjen!

Vi gjør oppmerksom på at det nå er mindre enn 300 festivalpass igjen til Bergenfest 2019. Når disse er utsolgt er vil det kun være dagspass til enkeltdager tilgjengelig. Her gjelder det altså å få fingen ut dersom du vil sikre deg billett til hele festivalopplelsen. 

Kjøp festivalpass her!

Ny musikk fra Bergenfestaktuelle artister!

Denne uken har blant annet Bergenfestaktuelle Barns Courtney og Juke Ross sluppet ny musikk. De nye godlåtene kan du høre i den offisielle Spotifylisten for Bergenfest 2019. I denne listen har du timevis med festivalaktuell godlyd - en perfekt oppvarming til fine festivaldager i juni.

Adgang for U18 i Magic Mirrors

Vi har i 2019 besluttet å åpne Magic Mirrors for publikum under 18 år. Denne scenen har tidligere hatt 18 års aldersgrense. Det blir legetimasjonsplikt i døren og publikum under 18 år vil få et kryss på hendene. I 2019 spiller blant annet Isah, SAUS, Angelo Reira, dePresno, Phlake og Pom Poko i Magic Mirrors.

ANDRE NYHETER

Bergenfeststipendet 2019

Vi gleder oss over å tildele Bergenfeststipend til hele seks talentfulle artister i 2019! Sammen med våre samarbeideispartnere Dolk, Sparebanken Vest, Ramsvik og Ramm frisører og EGD har vi i år tildelt stipender for en samlet verdi på 250.000 kr, med formålet å styrke byens musikkscene. 

LES MER

First Aid Kit avlyser

Grunnet uforutsette omstendigheter må First Aid Kit avlyse alle planlagte konserter i sommer, inkludert Bergenfest torsdag 13. juni.

LES MER