Stjerneslipp til lørdagen!

James Bay headliner lørdagen! Får selskap av Sondre Justad, Sigrid, Astrid S og Kelela.

Lørdagen på Bergenfest pleier å være en utsolgt affære. Lana Del Rey, Kygo og Pet Shop Boys er blant toppnavnene som har headlinet lørdagen på Bergenfest de siste årene. I 2018 er det selveste James Bay - en av Englands aller heiteste singer/songwriters akkurat nå, som blir satt til oppgaven med å runde av festivalen. 

Med ny musikk rett rundt hjørnet og gigahits som Hold Back The River og Let It Go på CV-en, er vi sikker på at vår popfavoritt James Bay er rett mann for jobben. I påvente av de kommende nye tonene koser vi oss med denne evig aktuelle og deilige godbiten:

 

God hjelp skal Bay få av Bergens egen superstjerne Sigrid, som spiller sin største konsert i Norgen noensinne på Bergenfest; den eneste ene Astrid S, Nord-Norges store popsønn Sondre Justad og fantastiske Kelela - en av årets velfortjent mest hypede RnB-sensasjoner. Dette kan ikke annet enn å bli en gledens lørdag!

Sikre deg et lørdagspass eller et festivalpass NÅ - før det er for seint...

ANDRE NYHETER

Janove til rockedagen tirsdag 12. juni!

Den nye turnéen til Janonve bærer preg av at Kaizers-legenden og hans eminente band elsker storslått og groovy rock! Det er ingen tvil om at denne gjengen sklir rett inn på rockedagen tirsdag 12. juni på Bergenfest.

LES MER

Meld deg som frivillig nå!

Det ville ikke vært mulig for oss å skape Bergenfest uten alle de engasjerte frivillige som hvert år tar i et tak. De frivillige bidrar innenfor et mangfold av uunnværlige oppgaver: opprigg av infrastruktur, drift av barer, vakthold på området, info til publikum, catering, akkreditering og mer til. 

LES MER

Gabrielle headliner fredagen!

Knip meg i armen, vekk meg opp! Gabrielle headliner fredagen! Dette blir en ellevill dag med Lukas Graham, Cezinando, Phoenix, Kjartan Lauritzen, J Hus m.fl. Sikre deg billetter nå!

LES MER