Stjerneslipp til lørdagen!

James Bay headliner lørdagen! Får selskap av Sondre Justad, Sigrid, Astrid S og Kelela.

Lørdagen på Bergenfest pleier å være en utsolgt affære. Lana Del Rey, Kygo og Pet Shop Boys er blant toppnavnene som har headlinet lørdagen på Bergenfest de siste årene. I 2018 er det selveste James Bay - en av Englands aller heiteste singer/songwriters akkurat nå, som blir satt til oppgaven med å runde av festivalen. 

Med ny musikk rett rundt hjørnet og gigahits som Hold Back The River og Let It Go på CV-en, er vi sikker på at vår popfavoritt James Bay er rett mann for jobben. I påvente av de kommende nye tonene koser vi oss med denne evig aktuelle og deilige godbiten:

 

God hjelp skal Bay få av Bergens egen superstjerne Sigrid, som spiller sin største konsert i Norgen noensinne på Bergenfest; den eneste ene Astrid S, Nord-Norges store popsønn Sondre Justad og fantastiske Kelela - en av årets velfortjent mest hypede RnB-sensasjoner. Dette kan ikke annet enn å bli en gledens lørdag!

Sikre deg et lørdagspass eller et festivalpass NÅ - før det er for seint...

ANDRE NYHETER

Programendringer

Det blir et par endringer i dagens program. Konserten med George Ezra utgår dessverre grunnet regn direkte inn på scenen, hvilket medfører at artistens tekniske utstyr ikke vil​ fungere på en sikker måte. Av samme årsak flyttes Father John Misty fra Plenen til Bastionen og Colter Walls konsert flyttes 15 minutter frem. 

LES MER

Torsdag 14. juni på Bergenfest

Vi gleder oss til nok en fin dag på Bergenfest! Den eneste konsekvensen dagens værforhold får for programmet i dag er at det ikke blir konserter på Hjertebank-scenen. Dette grunnet at denne scenen er ekstra utsatt for vær og vind. Artistene som skulle spille her kan oppleves på scener innendørs.

LES MER