Stjerneslipp til lørdagen!

James Bay headliner lørdagen! Får selskap av Sondre Justad, Sigrid, Astrid S og Kelela.

Lørdagen på Bergenfest pleier å være en utsolgt affære. Lana Del Rey, Kygo og Pet Shop Boys er blant toppnavnene som har headlinet lørdagen på Bergenfest de siste årene. I 2018 er det selveste James Bay - en av Englands aller heiteste singer/songwriters akkurat nå, som blir satt til oppgaven med å runde av festivalen. 

Med ny musikk rett rundt hjørnet og gigahits som Hold Back The River og Let It Go på CV-en, er vi sikker på at vår popfavoritt James Bay er rett mann for jobben. I påvente av de kommende nye tonene koser vi oss med denne evig aktuelle og deilige godbiten:

 

God hjelp skal Bay få av Bergens egen superstjerne Sigrid, som spiller sin største konsert i Norgen noensinne på Bergenfest; den eneste ene Astrid S, Nord-Norges store popsønn Sondre Justad og fantastiske Kelela - en av årets velfortjent mest hypede RnB-sensasjoner. Dette kan ikke annet enn å bli en gledens lørdag!

Sikre deg et lørdagspass eller et festivalpass NÅ - før det er for seint...

ANDRE NYHETER

Har du fått med deg at...?

Det er kun 18 dager igjen til årets Bergenfest! Mer godbiter fra artistene sier vi jo absolutt ikke nei til, hvertfall ikke når de slår så godt an. 

LES MER

Spilleplanen er klar!

Endelig kan vi meddele at spilletidene er satt og det som lenge har vært etterspurt endelig er publisert! Årets spilletider er man alltid nysjerrig på og endelig kan du sjekke ut når dine favoritter spiller. 

LES MER

Ukens godbiter fra artistene

Det er kun litt over en måned til festivalsommeren kickstarter på Bergenhus Festning og artistene fortsetter å foré oss med godbiter. I dag har tre av våre artister sluppet sanger og nyheter – Cezinando og Jessie Reyez har sluppet nye singler i dag! I tillegg har vår kjære Sondre Justad delt et prosjekt hvor han ønsker hjelp av fansen.

LES MER

Anbefales av internasjonal presse

Skrytevarsel: At store internasjonale toppnavn spiller på en naturskjønn festning i Vest-Norge med kapasitet til 9000 publikummere, vekker oppsikt utover Norges grenser. Bergenfest gleder seg over å være inkludert på flere lister i internasjonal presse over Europas og verdens beste festivaler i 2018

LES MER